Peelsprong
Image default
Zakelijke dienstverlening

De flexibele inzet van een prikklok

Als u als werkgever de uren van uw werknemers wilt gaan registreren dan kan een prikklok een goede uitkomst bieden. Een prikklok zorgt ervoor dat de uren van elke werknemer op een correcte manier geregistreerd worden en hierdoor krijgt u zelf overzicht in de personeelsinzet. Bij EasySecure International zijn ze gespecialiseerd in prikklokken en andere vormen van (tijd)registratiesystemen. Door de ontwikkelingen op dit gebied op de voet te volgen is EasySecure International in staat om altijd een goed tijdregistratiesysteem aan te bieden dat voorzien is van de laatste technologieën. Op deze manier maken ze het voor u als werkgever zo makkelijk mogelijk.

De verschillende vormen van een prikklok

EasySecure International kan een prikklok in verschillende vormen leveren.  De urenregistratie vindt plaats door middel van inklokken en uitklokken en dit kan op verschillende manieren gedaan worden, afhankelijk van wat voor uw bedrijf het beste werkt. Bij EasySecure International kunt u kiezen uit registratie door middel van de mobiele telefoon, een kaart, een tag, een code of zelfs een vingerafdruk. Door te kijken naar wat er binnen uw bedrijf het beste werkt en door de voor- en nadelen van iedere optie tegen elkaar af te wegen, biedt EasySecure International de optie die voor u het meest efficiënt werkt.

Als u meer wilt

Wanneer u gebruik wilt maken van een prikklok maar daar meer uit wilt halen dan alleen uren registreren, dan kunt u de prikklok onderdeel maken van een tijdregistratiesysteem. Ook hiervoor kunt u bij EasySecure International terecht. Ze hebben verschillende systemen die uw administratie kunnen ondersteunen en u meer inzicht geven in uw bedrijf. Daarnaast kunt u de prikklok ook nog gebruiken voor bijvoorbeeld bezoekersregistratie of toegangscontrole. Door goed naar uw wensen te luisteren en te kijken wat er bij u past, kan deze specialist een tijdregistratiesysteem leveren dat op al uw eisen is afgestemd.

Gerelateerde artikelen

Outplacement Den Haag

De tips en tricks om een animatievideo te laten maken

Een inkoop adviseur inschakelen voor de optimalisatie van uw inkoopprocessen