De lekkerste gerechten bij een goed restaurant in Bergen op Zoom

Bij restaurant La Pucelle in Bergen Op Zoom krijgt u de lekkerste gerechten voorgeschoteld. Hierin zitten kruiden uit de moestuin in de historische Markiezenhof. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gewerkt met producten uit de streek. De menukaart wisselt minimaal vier keer per jaar, zodat u een seizoensgebonden gerecht op uw bord krijgt. Tijdens het gerecht lekker genieten van een drankje? Dit restaurant in Bergen op Zoom heeft een uitgebreide bier- en wijnkaart. De medewerkers van het restaurant adviseren u graag over welke drank het best bij uw gerecht past.

Beleef een onvergetelijke avond het hele jaar door in het restaurant in Bergen op Zoom

Het hele jaar door kunt u heerljk dineren bij La Pucelle, het restaurant in Bergen op Zoom. Bij koud weer zit u rondom het gezellige haardvuur. In de zomer maakt u gebruik van het prachtige terras, die is gelegen tussen de paleismuren. Naast de fijne sfeer geniet u ook van de meest overheerlijke gerechten. Er wordt alleen gewerkt met verse producten en dit proeft u. De menukaart wordt minimaal vier keer per jaar aangepast, zodat deze perfect past bij het seizoen waarin u zich bevindt. Wilt u direct een tafel reserveren? Dit doet u heel eenvoudig via de website. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de vriendelijke medewerkers.

Vier uw feest bij het restaurant in Bergen op Zoom

Wilt u uw verjaardag vieren op een mooie plek? Of zoekt u een mooie plek voor uw bruiloft? Of heeft u iets anders te vieren? Restaurant La Pucelle helpt u hier graag bij. U heeft de mogelijkheid om uw feest te vieren in verschillende kamers om uw dag gegarandeerd tot een succes te maken. Zowel de aankleding als de catering wordt helemaal verzorgd door het restaurant. Zo kunt u onbezorgd genieten van de aanloop naar uw feest. Of u nu een eenvoudig feest wilt geven of er een uitgebreide viering van wilt maken, in beide gevallen wordt er rekening gehouden met uw budget. U zorgt voor de gasten, het restaurant in Bergen op Zoom regelt de rest!