Ervaar de ultieme vrijheid tijdens het fietsen in de Biesbosch

Een van de mooiste natuurgebieden in Nederland is toch wel de Biesbosch. Dit prachtige natuurgebied heeft alles waar een natuurliefhebber van houdt. Met de vele wandel- en fietspaden is het park bij uitstek geschikt voor diegenen die graag recreëren in de natuur. Houdt u van dieren? Dan is de Biesbosch hét park voor u! Bij bijna elk bezoek zult u wel een van de dieren die in het gebied leven aanschouwen. Tijdens het fietsen in de Biesbosch verdient u ook een tussenpauze. Hiervoor gaat u naar Het Bolle Bevertje. Hier kunt u terecht voor een lekker bakje koffie, lunch, hapjes en drankjes of een heerlijk diner.

Fietsen in de Biesbosch? Dit is uw begin- en eindpunt!

Bent u op zoek naar een unieke dag weg? Ontdek de Biesbosch op de fiets! Dit prachtige natuurpark biedt alles waar u als natuurliefhebber naar op zoek bent. Zo kunt u hier in uw eentje, met uw gezien of met een hele groep genieten van de meest prachtige natuur die ons land te bieden heeft. Er zijn vele soorten fietsen beschikbaar, dus of u nu gaat mountainbiken of lekker rustig wilt fietsen op een elektrische fiets, het kan allemaal. Daarbuiten is er op het terrein ook kano- en bootverhuur en kunt u verschillende arrangementen boeken. Waar wacht u nog op en ga lekker naar buiten! Kom de Biesbosch verkennen en sluit af met heerlijke koffie, lunch, borrel of diner.

Wilt u voordat u gaat fietsen in de Biesbosch eerst even bijtanken?

Houdt u van de natuur en van fietsen? Dan is fietsen in de Biesbosch uitermate geschikt voor u! Dit kunt u doen met het gezin, maar het is ook een perfecte groepsactiviteit met vrienden, vriendinnen of familie. Het Bolle Bevertje heeft de oplossing! Zij verhuren namelijk vele soorten fietsen en bieden ook de mogelijkheid om met velen heerlijk koffie te drinken, te lunchen of te dineren. Er zijn verschillende fietsen te huur, waaronder: familiefietsen, elektrische fietsen, luxe fietsen, tandems en mountainbikes. Zo kunt u optimaal genieten van uw dag in de natuur en neemt dit bedrijf u alle zorgen uit handen.