Kies uit een ruim aanbod heerlijke spareribs

Eet u niets liever dan spareribs? Dan bent u ongetwijfeld bekend met alle restaurants in uw buurt die dit heerlijk vlees serveren. Gezellig met vrienden de hele avond genieten van spareribs in verschillende smaken. Wat nu, als we u zouden vertellen dat u deze overheerlijke spareribs ook zelf kunt maken? De lekkerste spareribs bestelt u bij de online leverancier Beef&Steak en bereidt u eenvoudig op de barbecue. Voortaan organiseert u de gezellige sparerib-avonden met vrienden gewoon thuis. En houdt u van wat meer variatie? Wat dacht u er dan van om naast spareribs ook Boston Butt en Picanha te bestellen? Bij de specialist vindt u het allemaal. 

Picanha vlees lastig te krijgen? Niet dankzij de specialist!

Picanha vlees wordt als een luxeproduct beschouwd. Waarom? Omdat het in zeer weinig winkels te vinden is, zelfs uw lokale slager heeft het waarschijnlijk niet. Picanha vlees, ook wel staartstuk genoemd, is een vrij onbekende vleessoort afkomstig uit Zuid-Amerika. Gelukkig hoeft u het vlees zo ver niet te zoeken. U bestelt het bij een specialist als Beef&Steak al binnen enkele muisklikken. Ga bijvoorbeeld voor de USA Grain Fed Picanha of de Aberdeen Angus Picanha om uzelf en uw gasten écht te verwennen. Bereid het vlees in de oven óf gril het op de barbecue. Wilt u uw gasten ook nog verwennen met andere stukken vlees? Met Boston Butt en spareribs zit u altijd goed.

Met genoeg geduld bereidt u de lekkerste Boston Butt

Vindt u de Boston Butt heerlijk en wilt u het binnenkort proberen eens zelf klaar te maken op de barbecue en het te serveren aan vrienden en familie? Dan hebben wij een belangrijke tip voor u: heb geduld. Dit heerlijk malse vlees is op zijn lekkerst wanneer het langzaam gegaard is op een barbecue of in een oven. Het principe werkt eigenlijk hetzelfde als bij draadjesvlees. Door de langzame garing op lage temperatuur verandert het aanwezige collageen in gelatine. Hierdoor wordt het vlees zo zacht dat u het gemakkelijk met twee vorken uit elkaar trekt. De temperatuur van het vlees mag niet boven de 120 graden Celsius uitkomen. Voor het maken van pulled pork moet u minstens 6 uur uittrekken. Heeft u echter een groot stuk vlees? Dan kost het meer tijd, soms wel 16 uur. Het duurt even, maar dan heeft u ook wat! En zoekt u nog naar lekker vlees om uw barbecue avond compleet te maken? Met Picanha en verschillende soorten spareribs zit u sowieso goed.