Kies voor een mooie groepsaccommodatie nabij Nijmegen

Zoekt u naar een geschikte groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen? Daarvoor gaat u naar De Schansehoeve, gelegen in een prachtige landelijke omgeving. Hier geniet u van de mooie natuur en de accommodatie is voorzien van moderne inrichting. Op de begane grond vindt u een recreatieruimte met grote tafels en comfortabele stoelen waaraan u met uw gezelschap kunt eten of borrelen. In de knusse zithoek kunt u een drankje drinken of televisie kijken. Voor het koken van een heerlijke maaltijd kunt u terecht in de uitgebreide keuken. En de slaapkamers dan? Die bevinden zich op de eerste verdieping van de groepsaccommodatie nabij Nijmegen. De meeste slaapkamers hebben een eigen toilet, douche en wastafel. Al met al een compleet groepsverblijf voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Groepsaccommodatie dichtbij Nijmegen is geschikt voor jong en oud

Er zijn verschillende situaties waarin het ideaal is om in een groepsaccommodatie in de omgeving van Nijmegen te verblijven. Denk bijvoorbeeld aan een vriendenweekend, vrijgezellenweekend, familieweekend of trainingskamp. Ga daarom langs De Schansehoeve. Naast een ruime recreatieruimte, een grote keuken en verschillende slaapvertrekken, vindt u hier een speelveld van 2.500 m² met onder andere voetbalgoals, een wip, een trampoline en een tafeltennistafel. Natuurlijk kunt u hier ook relaxen met een boek. Dit maakt deze groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen uitermate geschikt voor jong en oud. Kijkt u hier al naar uit? Bekijk online de beschikbaarheid en reserveer uw overnachtingen vandaag nog.

Familieweekend? Eropuit met de sportclub? Verblijf in groepsaccommodatie nabij Nijmegen!

Bent u dit jaar aan de beurt om het familieweekend en dus ook de groepsaccommodatie in de omgeving van Nijmegen te regelen? Of gaat u met heel uw sportvereniging eropuit in de prachtige natuur en zoekt u een goede plek om te verblijven? Bekijk dan de mogelijkheden zoals een ballonvaart vanaf De Schansehoeve in het prachtige Rivierengebied van Gelderland. Met veel slaapvertrekken, een goed uitgeruste keuken, een grote recreatieruimte en een speelveld van 2.500 m² is dit het ideale groepsverblijf voor uw groep. Bovendien is er in de groene omgeving veel te doen. Zo kunt u eindeloze fiets- en wandeltochten maken en zijn winkels en gezellige terrasjes op loopafstand. U verveelt zich geen moment!