Onbeperkt verschillende dranken bij de catering service van Brabant

Er komen steeds meer bedrijven die cateringservice aanbieden. BUFFETkampioen houdt echter ook rekening met dieetwensen en wensen met betrekking tot het eten. Voor een echt groot feest kiest u voor het onbeperkte drankpakket. De drankjes worden koel geleverd en u wordt desgewenst bediend door uw privé barman. U heeft een ruime keuze uit bieren, frisdranken en wijnen en de drankjes worden lekker koud gehouden met ijsklontjes. En eventuele overschotten en alle afwas neemt BUFFETkampioen.nl gewoon weer mee. Zorgt u voor een gezellige groep gasten, dan doet BUFFETkampioen.nl de rest! 

Speciale wensen voor uw catering in de regio Tilburg en de rest van Brabant?

Wilt u een groot feest geven? Maar komen er veel gasten met dieetwensen? Kies dan voor de veelzijdige buffetten van BUFFETkampioen.nl. Heeft u bijvoorbeeld gasten die vegetarisch wensen te eten? Bij BUFFETkampioen.nl hoeven zij zich niet te beperken tot groente, maar kunnen zij gebruikmaken van het uitgebreide Buffet Vega, met rijst, aardappelwedges, groenteballetjes, vegetarisch gehakt, salade en stokbrood. Voor mensen die Halal willen eten is er het Halal buffet zonder varkensvlees. Wel heeft men dan onder andere de keuze uit kip teriyaki, bouef Bourgignon en kip pilav. Wanneer uw gasten last hebben van voedselallergieën, kunnen zij gebruikmaken van het buffet Allergenenvrij, met allergenenvrije producten als rijst, aardappelwedges, warme beenham, verse salades en allergenenvrij brood. 

Catering nodig voor uw feestje in Tilburg of de rest van Brabant? BUFFETkampioen.nl heeft een uitgebreide keuze!

Heeft u iets groots te vieren? Bijvoorbeeld uw huwelijksverjaardag of verjaardag? Neem dan contact op met de specialisten van BUFFETkampioen voor kleine en grote gezelschappen. Zij verzorgen catering in Tilburg, de rest van Brabant en daarbuiten. Bij ons heeft u een ruime keuze uit buffetten. Of u nu Italiaans of Provençaals wilt, er zijn onvoorstelbaar veel mogelijkheden. Houdt u het liever dicht bij huis? Kies dan voor het Buffet Hollandia, met bijvoorbeeld heerlijke tomatensoep, Friese beenham met honingsaus en vers plukbrood erbij. Of pakt u groots uit met het luxe Buffet Magnifiek, met zacht gegaarde varkenshaasfiletmedaillons, Oosterse kiprollade en heerlijke Bouef de Provence. Dat wordt genieten!