Unieke trap ontwerpen in een paar stappen

Peelsprong

Kon je steeds maar geen goede trap vinden die past bij het interieur van jouw huis of heeft geen enkele trapspecialist de trap waar jij naar op zoek bent? Blijf dan niet langer zoeken, maar begin zelf met het ontwerpen van de trap bij Lamiwood! In een aantal eenvoudige stappen verzeker jij jezelf van de perfecte trap voor in jouw huis.

Allereerst is het uiteraard van belang om te weten welk model trap je in huis wil hebben. Past een wenteltrap goed in jouw huis, omdat de ruimte beperkt is? Moet de Trapleuning hout zijn? Denk na over zowel de vorm als kleur van de trap!

Stap twee is het opmeten van de breedte van het trapgat en het berekenen van het hoogteverschil tussen de vloeren. Op die manier kunnen wij de trap op de centimeter na realiseren en past de trap straks precies in huis. Neem dus de tijd voor het opmeten, zodat er straks geen aanpassingen gedaan hoeven worden.

Klaar met het opmeten? Dan is het nu tijd voor het bedenken van de samenstelling. Naast de trap zelf bestaat de trap ook uit een trapleuning en balustrade. Balustrade met bijzondere balusters kunnen een enorm verschil maken in de uitstraling van de trap, dus neem dit mee in het ontwerp. Hier kun je namelijk nu mee aan de slag op de computer!

Heb jij als ware vakman een trapontwerp kunnen realiseren? Wij zorgen er voor dat deze in de praktijk gebracht wordt, zodat jij de trap binnen tien werkdagen kunt monteren in huis. Hier sta je niet alleen voor, want bij de levering van de trap krijg je ook een handige instructie DVD mee. Kijk de kunst af van onze specialisten voor een optimaal resultaat. Reken hier in ieder geval een dag voor, zodat je de tijd kunt nemen voor het monteren.

https://www.lamiwood.nl/