Peelsprong
Image default
Winkelen

Waarom elke moeder een kolfbeha moet hebben

De kolfbeha heeft voor de moderne moeder een belangrijke rol gekregen. Niet alleen is een kolfbeha een stuk comfortabeler, ook is hij erg handig voor het kolven. Niet alleen zorgt een goede kolfbeha ervoor dat je discrete en comfortabele kolven kan doen, er zijn ook nog vele andere voordelen. Hieronder bespreken we 5 redenen waarom elke moeder vandaag de dag een kolfbeha nodig heeft.

1. Comfort

Een van de belangrijkste redenen waarom moeders anno 2021 voor een kolfbeha moeten kiezen, is het geboden comfort. Een kolfbeha geeft je veel comfort in vergelijking met een normale beha. De materialen die gebruikt zijn bij kolfbehah’s, zijn zachter en rekken makkelijker. Daarnaast hebben kolfbehah’s een extra bandjes die je omwaat, waardoor je nog meer het gevoel hebt dat de beha soepel om je torso zit.

2. Gemakkelijker kolven

Een goede kolfbeha maakt het veel makkelijker om tegenwoordig te kolven. Er zijn verschillende modellen en soorten die elke moeder kunnen helpen. De meeste kolfbehah’s zijn gemaakt van een flexibel materiaal dat voldoende ondersteuning biedt om soepel te kolven. Tevens hebben sommige modellen zelfs een opening in de beha, waar je gemakkelijk de kolf uit kunt halen.

3. Discreet kolven

Voor veel moeders is discretie tijdens het kolven belangrijk. Met een gewone beha is het vaak lastig om hier mee om te gaan. Een goede kolfbeha biedt hier de oplossing. De kolfbehah’s passen erg goed bij je lichaam en kunnen makkelijk verborgen worden onder een shirt of blouse.

4. Vergoeding ziektekostenverzekeraar

Er zijn een aantal kolfbehah’s die door ziektekostenverzekeraars worden vergoed. Daarom is het verstandig om te kijken naar de verschillende modellen die vergoed worden. Merken zoals Medela, Philips, Babymoov en meer worden standaard vergoedt door ziektekostenverzekeraars. Dan heb je dus ook nog eens wat geld over!

5. Materiaal en keuze

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten, stijlen en materialen kolfbehah’s te koop. Er zijn modellen beschikbaar in verschillende kleuren, prijzen, stijlen en materialen. Hierdoor is het voor elke moeder mogelijk om een kolfbeha te vinden die bij je behoeften en stijl past.

Wat zijn de voordelen van een goede kolfbeha?

Kolfbehah’s bieden een groot aantal voordelen ten opzichte van normale behah’s. Ten eerste is er het comfort en de soepelheid die kolfbehah’s bieden. Verder wordt het kolven veel makkelijker gemaakt. Daarnaast wordt het kolven veel discreter en is de kans om gemakkelijk verwending tegen te gaan veel groter. Uiteraard is er tevens de keuze uit verschillende kleuren, stijlen, materialen en prijsklasses. Ook kunnen veel behah’s worden vergoedt door ziektekostenverzekeraars.

Conclusie

Kortom, kolfbehah’s hebben voor de moderne moeder veel voordeel gekregen. Als moeder heb je echt baat bij het gebruiken van een goede kolfbeha. Een kolfbeha biedt je meer comfort, het kolven wordt makkelijker en het geheel wordt discreet gemaakt. Er is een keuze uit verschillende kleuren, stijlen, materialen en prijzen. Voeg daar het feit bij dat dit vaak ook nog eens wordt vergoedt door je ziektekostenverzekeraar en het wordt duidelijk waarom elke modern moeder anno 2021 een kolfbeha nodig heeft. We raden daarom iedere moeder aan een best geteste kolfbeha te kopen van een vertrouwd merk.