Peelsprong
Image default
Relatie

De enige optie voor jouw relatie

Wanneer je relatie op knappen staat is goede relatietherapie Apeldoorn misschien wel de oplossing. Als je lang een relatie hebt, maar eigenlijk niet meer echt verliefd op elkaar bent is toch moeilijk om er een punt achter te zetten meteen. Dat is erg begrijpelijk, want je hebt wellicht wel ontzettend lang verkering gehad. Je bent mega gek op elkaar geweest en je weet niet waarom dat nu opeens niet meer is. Dit kan erg plotseling gebeuren en veel pijn doen. Als je veel fijne herinneringen met elkaar hebt en veel hebt meegemaakt is het moeilijk om afstand van elkaar te nemen.

Het komt niet zomaar

Relatietherapie Apeldoorn zou misschien wel kunnen helpen. Na een paar behandelingen liggen jullie hopelijk meer op één lijn en zien jullie oorzaak van de ruzies in. Erkennen waar dingen mis gaan is toch al een stap in de goede richting. Samen zijn jullie verantwoordelijk om wat te doen met de dingen die jullie leren tijdens de relatietherapie. Er wordt ook veel ruimte gegeven om frustraties te uiten. Het kan opluchten om je verlangens en behoeftes uit te spreken tegen je partner. Hij zal dit wel moeten oppakken als jullie verbetering willen. Verbetering komt altijd van twee kanten, dus jullie moeten beide aan de bak.

Op naar een beter leven

Vooral met kinderen in een gezin is het lastig om nuchter te denken over iets belangrijks als jullie relatie. Wellicht is het gewoon belangrijk dat jullie beide dingen in gaan zien en hier dan ook naar gaan handelen. Een groot gedeelte van het probleem wordt vaak al opgelost door beter te communiceren. Zolang jullie beiden gemotiveerd zijn om samen aan een betere toekomst te werken, is de kans op succes veel groter. Heel veel oefenen is echt belangrijk. Ga de uitdagingen niet uit de weg, maar zoek ze juist op. Daar leer je alleen maar van. Bij interesse kunt u contact met mij opnemen.