Peelsprong
Image default
Banen en opleidingen

District Manager (regio: Aalst, Dendermonde, Gent)

ATALIAN is een wereldleider in facilitaire dienstverlening, met 32.000 klanten en 125.000 medewerkers in 33 landen. Deze wereldwijde service voor bedrijven en overheden wordt gerealiseerd via meerdere vakgebieden en stelt het in staat om basis facilitaire diensten te verlenen zoals schoonmaak, catering (groene keuken) veiligheid, technisch onderhoud (Atalian building solutions), hospitality, Groen onderhoud, aanleg, sanitatie, logistiek en facility management. Uitbesteed aan 1 provider.

Functieomschrijving

Als regiomanager ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de activiteiten en administratie van klanten. Dit vraagt ​​om verantwoordelijkheid voor de bedrijfsfuncties van het personeel, de administratieve opvolging en de relatie met klanten.

De regiomanager is verantwoordelijk voor de volgende verantwoordelijkheden:

U beheert uw aangestelde klanten vanuit een operationeel perspectief en houdt toezicht op de juiste uitvoering van regelgeving. Dit betekent dat je klachten van klanten opvolgt en nauwlettend volgt hoe medewerkers hun taken correct uitvoeren. U dient procedures te hanteren op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

Als reinigingsexpert kunt u de materialen en producten die nodig zijn op de werf correct identificeren. U kunt de benodigde materialen en producten die u nodig heeft op de werf / site beheren.

Volgens uw hiërarchie stelt u kwaliteitsrapporten op volgens een vast schema. Als de resultaten of commentaren niet goed zijn, moeten de nodige maatregelen worden genomen volgens de hiërarchie. U moet deze maatregelen ook opvolgen en erover rapporteren.

U kunt zorgen voor personeelsplanning op basis van taken op locatie. U bepaalt elk tijdschema. Je zorgt ervoor dat de werkuren correct worden ingevuld en dat deze gegevens correct worden ingevoerd in het salarisverwerkingssysteem zodat de personeelsafdeling het tweewekelijkse loon correct kan berekenen. Als er geen vaste medewerkers zijn, kunt u samen met de lokale overheid zorgen voor vervanging (eventueel nieuwe medewerkers).

Je begeleidt, instrueert en motiveert de schoonmakers en zorgt voor de nodige discipline in het team. Je bent ook verantwoordelijk voor het beoordelen van de gebruikte reinigingsmiddelen en het nemen van de nodige maatregelen indien nodig. Deze maatregelen kunnen de vorm aannemen van een waarschuwing, overdracht of beëindiging en worden gebruikt om de kwaliteit en correcte implementatie van specificaties te waarborgen. Je organiseert maandelijks een toolboxmeeting om schoonmakers bewust te maken van veiligheidsmaatregelen

U moet aandacht besteden aan de relatie met uw klanten en streven naar een langdurige relatie. Je onderhoudt systematisch contact met klanten. De regelmaat van deze aansluitingen wordt in overleg met de wijk / regiomanager bepaald. U rapporteert ook nauwkeurig aan hen om de klanttevredenheid te garanderen. U kunt anticiperen op huidige of toekomstige behoeften van klanten om de relatie met klanten te versterken.

U moet goed letten op de financiële rentabiliteit van de werf die u is toevertrouwd. Als het financiële budget negatief is, moet u onderhandelen met uw niveau en de nodige corrigerende maatregelen nemen om de winstgevendheid te herstellen.

Profiel

Onze ideale kandidaat hoopt zo te zijn:

 • Het is het beste als je een bachelordiploma hebt (of gelijkwaardig door ervaring) en minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in de dienstverlenende sector (netheid, ISO-normen / welzijnsvoorschriften).
 • Vloeiende mondelinge en schriftelijke communicator,
 • Resultaatgericht,
 • Autonoom en daadkrachtig,
 • Mobiele flexibiliteit
 • Beschikken over managementkracht, maar weet ook hoe je je team moet motiveren,
 • Vermogen om stress te weerstaan ​​tijdens piekuren,
 • Klantgericht en zakendoen in een B2B-omgeving,
 • Spreek Nederlands en spreek Frans en Engels,
 • Vlot gebruik van huidige MS Office-applicaties,
 • Rijbewijs B hebben
 • Leven en gemakkelijke toegang tot de volgende wijken: Alster, Dendermonde en Gent.

Aanbod

 • Aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen, inclusief bedrijfswagens,
 • Je komt terecht in een dynamisch en groeiend internationaal team, een prettig team, hier moet ruimte zijn voor gezelligheid.
 • U kunt rekenen op de nodige interne en externe opleidingen.

https://www.vindazo.be/vacatures/district-manager.html