Peelsprong
Image default
Banen en opleidingen

Sales representative ASICS – bijbaan Amsterdam

Vacature

Wij leveren uitstekend werk voor grote merken, 12,50 euro per uur (!) Exclusief bonussen, opleidingen en ander werk behalve werk (avonden en weekenden). Heeft u zakelijk inzicht? Houdt u van sport? Dan hebben we een spel! Meld u aan en ga aan de slag!

Het is strikt vereist dat u directe verkoopervaring of soortgelijke functies heeft. Als u het ermee eens bent, kunt u antwoorden.

Werklocatie: bij jou in de regio

Wat ga je doen?

Naast zijn lange geschiedenis en lange staat van dienst sinds 1949, staat ASICS ook bekend om zijn leidende positie in de schoenenindustrie.Dit is alles wat we u zullen vertellen, en u zult het binnenkort aan alle klanten vertellen. Jouw doel is om geschiedenis en alle unieke verkoopargumenten om te zetten in voordelen voor de consument om zo voor een perfecte uitstraling in de winkel te zorgen en natuurlijk de verkoop te stimuleren!

Voordat je als merkvertegenwoordiger de winkel binnengaat, moet je naar het ASICS-hoofdkantoor om daar training te krijgen, krijg je de mogelijkheid van CPM om andere (verkoop) trainingen te volgen en hebben we een fulltime coach die je gedurende je hele carrière zal begeleiden.

Omdat je in de winkel bent, moet je de Nederlandse taal beheersen! / Het is strikt vereist dat u vloeiend Nederlands spreekt.

Er is een vereiste voor (directe verkoop) ervaring. Ben jij bereid om 100% moeite te doen om onze klanten eersteklas producten te laten zien, en wil je aan je carrière beginnen? Schrijf je dan in!

Natuurlijk doe je het niet voor niks! Dit is wat we je gaan betalen en bieden;

Wat bieden wij jou?

Donderdag / vrijdag (04.00 uur) en zaterdag (08.00 uur) 12 uur per week.

12,50 uurloon.

Beloningsplan

ASICS gesponsorde kleding

100% reiskostenvergoeding

Netto onkostenvergoeding

CPM Sales Academy

Loopbaanbegeleiding

Wat vinden we belangrijk?

Bent u bereid om 100% te betalen? Heb jij (directe verkoop) ervaring en passie voor sport? Wil je je beste niveau laten zien op ASICS? oorzaak? Schrijf je dan in! De minimumleeftijd voor deze baan is 18 jaar of ouder.

U dient strikt ervaring te hebben in directe verkoop of soortgelijke functies. Als je het ermee eens bent, antwoord dan alsjeblieft.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-in-de-sales.html