Peelsprong
Image default
Woning en Tuin

Kleurrijke meubels, een set hippe lampen, nieuw beddengoed: bij Deens slaag je direct!

Veel meubelzaken hebben een website waarop je zitbanken en eettafels met stoelen kunt bestellen. Ook vind je online veel accessoire-shops die de mogelijkheid bieden 24/7 een bestelling te plaatsen. Ben jij op zoek naar zowel nieuwe meubels als fris keukentextiel en hippe wanddecoratie? Er is een site waar je echt alles vindt wat je nodig hebt op het gebied van interieur. Deens.nl blinkt uit in veelzijdigheid en compleetheid. We noemen als voorbeelden HKliving servies, zitzakken van Fatboy en Urban Cotton wandkleden. De prijzen zijn scherp; het hele jaar door zijn er artikelen in de sale. De service die het Deens-team levert, is uitstekend. Zo zijn vrijwel alle producten op voorraad. Dit betekent dat een en ander vaak dezelfde dag verzonden kan worden. De klantenservice is goed bereikbaar via mail en telefoon.

Op trustpilot.nl lezen we onder meer het volgende over deens.nl.

“ (…) Deens.nl was altijd zeer goed telefonisch te bereiken en heeft me altijd een update gegeven van de acties die ze ondernamen om de levering zo snel als mogelijk bij mij thuis te krijgen. De volgende keer bestel ik zeker weer bij Deens.nl.”

“Prima website, prima producten, prima service en tijdige levering. Meer heb je toch niet nodig?”

“ (…) Heel net en vriendelijk bedrijf. Ga zo door.”

Betalen kan bij Deens op verschillende manieren. We noemen AfterPay, Mastercard, Visa, PayPal, iDEAL en via overmaking in 3 termijnen. AfterPay is een van oorsprong Australisch concept waarbij je nu kunt kopen en pas later hoeft te betalen. Mastercard en Visa zijn creditcards. PayPal is een online betaaldienst die dient als tussenschakel voor webwinkels, online verkopers en privé personen. Voor PayPal heb je een emailadres nodig. iDEAL wordt het vaakst gebruikt. Dit is dé Nederlandse standaard als het om internetbetalingen gaat. De naam kan op verschillende manieren uitgelegd worden:

  • i-deal = internet deal;
  • i deal  = ik handel;
  • ideal = ideaal.

Nog een tip tot slot. Als je je opgeeft voor de Deens nieuwsbrief, die wekelijks verschijnt, krijg je op de eerstvolgende aankoop 10% korting.

https://www.deens.nl/nl/