Peelsprong
Image default
Onderwijs

Leer Engels in Taleninstituut The Square Mile – De Weg Naar Succes

Een spoedcursus Frans, een technische taaltraining Engels of een opleiding Nederlands voor expats? Voor de meest uiteenlopende taalcursussen kunt u terecht bij taleninstituut The Square Mile. De training wordt altijd 100% aangepast aan de wensen en behoeften van de deelnemers. De taaltrainers van The Square Mile weten als geen ander dat het bij ‘t leren van een nieuwe taal gaat om specifieke nuances in het vakgebied van de cursisten. Geen enkele opleiding van The Square Mile is dus hetzelfde.

Investeren in de taalvaardigheden van uw medewerkers brengt kosten met zich mee. Maar wist u dat er in veel gevallen een overheidssubsidie beschikbaar is? Zo geldt voor Nederlands het programma Tel Mee Met Taal waarbij per deelnemer een bedrag van maximaal 1000 euro beschikbaar is. Het totale bedrag waar u als werkgever recht op heeft, is 125.000 euro. Het aanvragen van de subsidie gaat snel en eenvoudig. Een van de trainingmanagers van The Square Mile kan u er eventueel bij helpen.

Dit zijn de opleidingen Nederlands die The Square Mile aanbiedt: basis Nederlands (niveau 1, A1), zakelijk Nederlands (niveau 2 tot en met 6 oftewel A2, B1, B2, C1 en C2), zakelijk Nederlands voor ondersteunend personeel, correct Nederlands correspondentie en email en technisch Nederlands.

Laatstgenoemde training is speciaal opgezet voor technische professionals uit het buitenland die in ons land komen werken. Technisch goed onderlegde krachten – denkt u aan engineers, productiemedewerkers en de Technische Dienst – zijn schaars en dus is dit een belangrijke opleiding. De cursisten leren zich het technische jargon eigen te maken op een speelse, ontspannen en efficiënte wijze. De focus ligt op communicatie met zowel technische als niet-technische collega’s en andere relaties. De inhoud wordt helemaal aangepast aan datgene wat in de branche actueel en belangrijk is. Dit zijn voorbeelden van mogelijke onderwerpen: het opstellen van duidelijke veiligheidsvoorschriften; onderhandelingstechnieken en -tactieken met betrekking tot planningen en kosten; het lezen van technische tekeningen; het schrijven van projectreportages. De opleiding technisch Nederlands duurt in totaliteit 30 tot 40 uur. De lessen nemen 2 of 3 uur in beslag en kunnen verspreid over 2 tot 16 weken gegeven worden.

https://www.thesquaremile.nl/