Peelsprong
Image default
Tweewielers

Met een Urban Arrow bakfiets bent u duurzaam onderweg

Steeds meer mensen zijn bezig met duurzaamheid en milieuvriendelijk leven. Daarom is de aanschaf van de zwarte Urban Arrow Family elektrische bakfiets een goede optie voor u. Deze fiets is er in verschillende uitvoeringen, zodat er altijd wel een bakfiets is die voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Het verschil tussen de uitvoeringen zit vooral in de accu, motor en schijfremmen. Iedere fiets is een goede optie, het hangt er vanaf waar u behoefte aan heeft. Online en in de fysieke winkel in Hilversum, denken de fietskarexperts van Fietskar.nl graag met u mee.

Bij de grootste showroom in Nederland vindt u de Urban Arrow bakfiets die bij u past

Gezien het grote assortiment in deze winkel, kunt u de elektrische bakfiets geheel naar smaak samenstellen. Dit kan in de showroom in Hilversum, maar ook gemakkelijk online vanuit huis. Deze bakfiets van Urban Arrow is een echte familiefiets. Uw kinderen zitten comfortabel in de bak, welke u op regenachtige dagen droog houdt met een regenhuif van hetzelfde merk. Zo fietst u veilig met de kinderen van huis naar hun school of naar een andere bestemming. En staat de fiets altijd buiten? Dan is het wellicht een goed idee om een afdekhoes te kopen. Deze houdt de elektrische bakfiets van Urban Arrow droog tijdens hevige en minder heftige regenbuien.

Haal de bakfiets in huis als veilig en kindvriendelijk vervoer

Til fietstochten naar een hoger niveau met deze mooie familiebakfiets. Vanuit huis bestelt u de fiets gemakkelijk en veilig online. U betaalt bijvoorbeeld via de veilige betaalomgeving van iDEAL. Is de investering te groot om in één keer te doen? Overweegt u dan Payplan, waardoor u maandelijks een bepaald bedrag betaalt en eigenaar bent van de fiets. Daarnaast werkt Fietskar.nl samen met BOVAG Lease fiets. Hierdoor is het ook een optie om een bakfiets te leasen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog de elektrische fiets.

https://www.fietskar.nl/