Peelsprong
Image default
Eten en drinken

LeJeans kipsaté

LeJean kipsate is niet zomaar kipsaté, het is de meest voortreffelijke die er is. Bij de webshop van het vleesatelier proef je gewoon dat er een passie voor vlees is van een goede kwaliteit. Wie houdt er nou niet van kipsaté? Het is de perfecte toevoeging voor de gezellige barbecue, een etentje met vrienden of bij een leuke borrel. Nog een pluspunt: om de heerlijke kipsaté te verkrijgen hoef jij je deur niet uit. Het vleesatelier laat jouw bestelling namelijk thuis bezorgen. Een goede kipsaté verkrijgen was nog nooit zo gemakkelijk geweest. Zoek je nog een ander stukje vlees? Bekijk dan het ruime aanbod op de site

Kwaliteit staat bovenaan bij vleesatelier

En dat proef je ook zeker. Bij het vleesatelier is het super belangrijk dat de passie voor vlees het vleesatelier wordt overgedragen naar jou. Daarom gaan de inkopers altijd op bezoek bij de boerderijen waarvan het vlees vandaan komt. Dit zijn boerderijen in Nieuw-Zeeland, Argentinië en Afrika. Geen land is te ver weg voor een perfect stuk vlees. Zo zorgen zij ervoor dat de dieren goed worden behandeld en dat er een uniek stukje vlees bij jou op de tafel komt te staan. Met uniek wordt bedoeld dat jij ook iets kunt bereiden dat niet gebruikelijk in de supermarkt ligt. Denk aan een stukje kangoeroe of een hapje struisvogel. Klinkt dat niet bijzonder?

De Kipsaté van het vleesatelier

Laten we het maar voor even bij de klassieker kipsaté houden, want deze smaakt ook uitstekend. Je hebt zelfs de luxe om te kiezen uit drie verschillende soort kipsaté. Dat is toch heerlijk? Voor een barbecue raden we de normale kipsaté aan van ongeveer 20 stuks. Deze is altijd erg populair. Heb jij binnenkort een etentje op de planning staan? Ga dan voor de malse kipdij saté van ongeveer 10 stuks. Of ga je voor de klassieker tijdens elke borrel: de mini kipsaté van ongeveer 10 stuks.

Haal je bestelling op of laat het bezorgen

Sommige halen liever hun producten in een echte winkel in plaats van online. Gelukkig kan dat ook bij het vleesatelier op Veenpoldersweg 22 in Leidschendam. Toch kiezen er steeds meer mensen ervoor om hun heerlijke vlees thuis te laten bezorgen. Als jij een bestelling plaats boven de 50 euro, dan hoef je geen verzendkosten te betalen.