Peelsprong
Image default
Eten en drinken

Vallen je bekers om tijdens beerpong?

Vallen jouw bekers ook altijd op tijdens beerpong? Zoek niet verder, wij hebben de beste American Red Cups van de hoogste kwaliteit die er is. Deze bekers zullen niet omvallen tijdens een intensief potje beerpong of gewoon een gezellige verjaardag. Deze bekers zijn gemaakt van een hoge kwaliteit plastic en zullen daarom de hele avond meegaan. Zodra iedereen al wat drankjes achter de kiezen heeft wil je ongelukken natuurlijk vermijden. Glas op de grond is moeilijk op te ruimen en al hellemaal als je zelf ook een paar biertjes hebt gehad.  Daarom onze American Red Cups! Deze bekers zullen niet breken en laten dus ook geen scherven achter. 

De must have!

Onze American Red Cups hebben dus enorm veel verschillende doeleinden maar de belangrijkste is natuurlijk drank laten vloeien. Deze American Red Cups zijn zo goed dat je ze zelfs meerdere keren kunt inzetten of verschillende fronten. Ze kunnen op de ene avond gebruikt worden voor beerpong en op de andere avond gewoon uitgedronken worden. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je plezier hebt met onze Red Cups. 

Bestel ze direct.

De American Red Cups komen met 25 stuks per plastic. Hoe meer je er bestelt, hoe minder je verzendkosten uiteraard worden per American Red Cup en lager de totaalprijs wordt. Waarom? Omdat wij korting geven aan de hand van de hoeveelheid American Red Cups die jij besteld, is dat nou niet ideaal. Uiteraard betaal je het normale tarief aan verzendkosten maar die verandert niet aan de hand van de hoeveelheid American Red Cups die u bestelt.