Peelsprong
Image default
Beauty en verzorging

Pedicure behandelingen zijn te zien op onze website

Woont u in of nabij Enschede en wilt u uzelf verwennen met een pedicurebehandeling? Dan bent u bij onze pedicuresalon in Enschede op het juiste adres. Wij verzorgen uw voeten naar behoren in onze pedicuresalon is Enschede. Onze pedicure behandelingen bestaan uit verschillende soorten behandelingen. Onze pedicuresalon in Enschede is voorzien van deskundigen in het vak en behandelen uw voeten met de nodige zorg en liefde. Bij ons pedicuresalon in Enschede bent u op het juiste adres als het gaat om de verzorging van uw voeten. Aarzelt u niet en maak gauw uw afspraak of kom langs bij onze pedicuresalon in Enschede. 

Diensten

Ons pedicuresalon in Enschede heeft verschillende pakketten als het gaat om een pedicure. Van een basic pedicure pakket tot alles inbegrepen om uw voeten de juiste zorg te geven. Pedicuresalon in Enschede gaat zorgzaam met uw voeten om en gebruikt natuurlijke producten om uw voeten babyzacht te maken. Wilt u gewoon advies over hoe u zelf goed voor uw voeten moet zorgen? Dan bent u bij onze pedicuresalon ook op het juiste adres. Wij laten u zien welke producten wij gebruiken en u bent vrij om deze ook persoonlijk aan te schaffen. Los van de pedicure hebben wij een heleboel andere behandelingen. 

Kosten

De kosten van een pedicurebehandeling in ons pedicuresalon in Enschede variëren. Het hangt er helemaal vanaf wat voor type behandeling u wilt. Bij de basisbehandeling wordt er gewerkt aan uw voeten en worden deze zacht gemaakt door het eelt onderaan de voet te verwijderen. Zo komt er bij elke andere behandeling iets meer bij kijken. Onze pedicuresalon in Enschede begrijpt hoe fijn het is om mooie voeten te hebben. Vooral wanneer de zomer nadert en de sandalen weer aankunnen. Verwen uzelf daarom met een lekker pedicurebehandeling waarvan u geen spijt zal krijgen. Bel of kom langs voor een afspraak bij ons pedicuresalon in Enschede.