Peelsprong
Image default
Particuliere dienstverlening

Schakel hulp in bij het leggen van een zandcementvloer

Wilt u uw dekvloer laten infrezen? Hiervoor schakelt u de hulp in van Multi Vloeren Brabant. Dit bedrijf, bestaande uit twee eigenaren, staan al sinds 2001 voor u klaar. Zij leggen voor u onder andere een smeervloer, een cementdekvloer of een zandcementvloer. Daarnaast komen zij ook graag bij u langs voor het infrezen van uw dekvloer. Het infrezen van een dekvloer zorgt ervoor dat u een ondervloer heeft, die cement gebonden is. Het voordeel dat hier bij komt kijken, is dat u elke gewenste vloer over de dekvloer kunt leggen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan tapijt, hout of zeil.

Een vloer op elke gewenste locatie

Wanneer dit bedrijf bij u langskomt voor het infrezen van uw dekvloer, dan zijn zij hier volledig op voorbereid. Zo komen zij bijvoorbeeld met een eigen vrachtwagen. Het enige dat zij nodig hebben, is water. De andere grondstoffen die gebruikt worden, verzorgen zij zelf. Op deze manier maken zij het mogelijk om op elke gewenste locatie een smeervloer, een cementvloer of een zandcementvloer te leggen. Daarnaast is het infrezen van een dekvloer op elke locatie ook mogelijk om op deze manier. De eigenaren van dit bedrijf vinden het belangrijk om bij het gehele proces persoonlijk betrokken te zijn. Zo bespreken zij met u het proces en zijn zij aanwezig bij het storten van uw gewenste vloer.

Neem contact op voor al uw vragen

Wenst u graag meer informatie over het leggen van een smeervloer, een zandcementvloer, een cementdekvloer of het infrezen van een dekvloer? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met dit bedrijf voor meer informatie! Zij geven graag antwoord op al uw brandende vragen. Neem direct contact op met dit bedrijf door te bellen of stuur een e-mail. Daarnaast vraagt u ook snel en eenvoudig online een offerte aan voor het leggen van een van de vloeren of het infrezen hiervan. Zij zijn u graag zo optimaal mogelijk van dienst!