Peelsprong
Image default
Auto's en Motoren

Het auto theoriecertificaat snel bemachtigen? 123-theorie helpt je daarbij!

Het autotheorie CBR examen binnen 1 dag halen, dat wil toch iedereen wel? Het is ook mogelijk voor iedereen! Dankzij onze eendaagse 123-theorie snelcursus kan echt iedereen binnen 1 dag slagen en het theoriecertificaat bemachtigen.

Als je eenmaal begonnen bent met lessen wil je natuurlijk zo snel mogelijk het rijbewijs behalen. Want niets leuker dan lekker zelf in een auto kunnen rondrijden, met vrienden leuke plekken bezoeken of lekker relaxed met de auto naar je opleiding rijden. Niet meer afhankelijk zijn van bus- en treintijden maar de ultieme vrijheid beleven.

Het is niet alleen belangrijk dat je het autorijden goed kan beheersen, soepel kunt schakelen en weet hoe je moet inparkeren. Er komt nog veel meer kijken bij autorijden. Verkeersborden herkennen, weten wat je moet doen in bijzondere situaties (zoals netjes plaats maken voor een ambulance, politiewagen of brandweerwagen), alle verkeersregels kennen en weten wat wel en niet mag in het verkeer. Een gedeelte hiervan leer je al tijdens de praktijklessen, het grootste gedeelte moet je zelf leren. Dit is het theorie gedeelte. Een belangrijk gedeelte dus waar je dan ook examen voor moet afleggen. Je moet het theorie examen zelfs behaald hebben voordat je het praktijk examen mag doen.

Geen boeken, geen Cd-roms

Vroeger moest iedereen zelf de theorie uit zijn hoofd leren. Dit werd geleerd uit dikke boeken en van Cd-roms. Tegenwoordig kan dit gelukkig anders. Want zelf de theorie leren, het kostte een hoop tijd. Nu kun je dus dankzij 123-theorie enkel binnen 1 dagje het theorie examen al halen. Makkelijker kan niet!

In verschillende steden zijn wij actief. Woon je in de prachtige stad Den Haag? Kom dan de theoriecursus Den Haag volgen. Je kan al op zeer korte termijn meedoen met een cursus, wij hebben altijd veel cursusdagen ingepland staan.

Je lunch hoef je niet te kopen, deze regelen we voor jou en zit bij het cursusgeld inbegrepen. Net als het lesmateriaal en drankjes tussendoor. Het examen bij het CBR moet alleen apart afgerekend worden, dit dien je bij het CBR zelf te doen. Je kan zelf je examenplek bij het CBR reserveren, wij raden aan dit eerst te doen voordat je je inschrijft voor een cursusdag. Wanneer je dit wilt kunnen wij een examenplek bij het CBR voor je reserveren.

https://www.123-theorie.nl/