Peelsprong
Image default
Auto's en Motoren

De beste autogarage in Hengelo

Als je opzoek bent naar een ervaren autogarage in Hengelo dan zit je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er voor de beste onderhoud en service van jouw auto. De meeste klanten wie bij ons zijn geweest zijn zeer tevreden, dit geeft maar weer aan wat voor goede en betrouwbare garage wij zijn. Bij onze autogarage in Hengelo bieden wij zowel auto’s aan, als dat wij zorgen voor service van jou auto en het onderhouden van jou auto. Ook voor uw apk keuring kunt u bij ons terecht. Kortom, kom naar onze autogarage in Hengelo voor alles rondom auto’s.

Auto verkoop

Bij onze autogarage in Hengelo zorgen wij niet alleen voor service en onderhoud, maar zorgen wij er ook voor dat jij jou droom auto vind! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan keuzes van auto’s en zijn voornamelijk gespecialiseerd in een aantal merken. De merken wie wij voornamelijk verkopen zijn; Daihatsu, Fiat en Suzuki. Bij ons kun je ook voor andere automerken gewoon terecht en deze verkopen wij ook gewoon natuurlijk. Alle auto’s die wij te koop hebben staan zijn van top kwaliteit en zijn worden rijklaar gemaakt. Ook krijgt u bij aankoop van een auto bij ons standaard zes maand bovag garantie.

Service en onderhoud

Ook kunt u bij onze autogarage in Hengelo terecht voor alle nodige service en onderhoud aan uw auto. Ook vinden wij het belangrijk dat u precies meekrijgt wat er gebeurt met uw auto, daarom zorgen wij graag voor nauw contact met de klant. Hierdoor krijgt ook onder andere het nummer van de monteur wie met uw auto bezig is, daardoor word u niet duizend keer doorverbonden en hoeft u niet land te wachten tot u de juiste aan de lijn heeft. Dus heeft u service en onderhoud nodig aan uw auto, kom dan naar onze autogarage in Hengelo voor de beste bediening!