Peelsprong
Image default
Kinderen

Soorten portemonnees voor meisjes

Soorten portemonnees voor meisjes

Komt de verjaardag van je vrouw eraan? Dan je moet een verjaardagscadeau voor haar voorbereiden. Het kiezen van een cadeau voor je vrouw is soms moeilijker dan voor je dochter. Voor de verjaardag van je dochter kun je haar speelgoed of een meisjesfiets 24 inch geven. Maar wat is het beste cadeau voor je vrouw? Misschien is het een goede optie om haar een mooie portemonnee te geven. Hoewel dit item klein is, hebben de meeste vrouwen het nodig. Portemonnees kunnen ook een aanvulling zijn op de dames outfit. Een portemonnee is dus niet zomaar een accessoire. Het is een functioneel item om veel essentiële items mee te nemen, zoals contant geld, identificatiedocumenten, creditcards en nog veel meer. Bij de aanschaf van een dames portemonnee kun je veel modellen tegenkomen. Om het je gemakkelijker te maken om de meest geschikte portemonnee te kiezen, kun je hieronder verschillende soorten portemonnees bekijken.

Clutch

Clutch is een van de meest populaire damesportemonnees. Het ontwerp van de clutch is de combinatie van portemonnee en pasjeshouder portemonnee. De clutch is ruim genoeg om je geld, mobiele telefoon en pasjes in op te bergen. Omdat hij is uitgerust met een kaarthouder, kun je je creditcards, visitekaartjes en cadeaubonnen gemakkelijk ordenen. Het is gemakkelijk om toegang te krijgen tot alle items die je nodig hebt. Sommige clutches zijn ook uitgerust met muntzakjes. De clutch is compleet met een ritssluiting om je spullen te beschermen.

Bi-fold en tri-fold portemonnee

Bi-fold is een simpele portemonnee voor dames. Doordat de portemonnee is opgevouwen, wordt het formaat kleiner. Het heeft een lange gleuf om je geld in te bewaren. Er zijn ook veel vakjes om je ID-kaart en creditcards te bewaren. Een bi-fold portemonnee is dik. Je kunt het echter nog steeds in je zak of schooltas meisje bewaren. Een bi-fold portemonnee is verkrijgbaar in twee modellen: portemonnee met rits en kliksluiting. Als je een grotere portemonnee nodig hebt, kun je kiezen voor een tri-fold portemonnee. Deze portemonnee heeft drie vouwen waardoor hij ruimer is dan een bi-fold portemonnee. Wanneer je hem niet opvouwt, is deze portemonnee dunner dan bi-fold. Net als een bi-fold bestaat de tri-fold portemonnee uit meerdere vakken voor je geld en pasjes. Sommige bi-fold portemonnees zijn uitgerust met een ID-venster. Je kunt deze sleuf gebruiken om je ID-kaart of foto’s te bewaren. Een tri-fold portemonnee heeft ook een kliksluiting voor bescherming.

Continentale portemonnee

Een continental portemonnee heeft een lange vorm. Het is dus geschikt om opengevouwen rekeningen, chequeboekjes of paspoorten mee te nemen. Deze portemonnee is dik doordat hij uit meerdere vakken bestaat. Met de continental portemonnee kun je meer kaarten meenemen, omdat deze veel kaartsleuven heeft. Het heeft ook een binnenvak met ritssluiting. De continentale portemonnee is verkrijgbaar in verschillende maten. Je kunt dus een groot formaat kiezen om je mobiele telefoon mee te nemen. De continentale portemonnee is meestal gemaakt van leer voor de buitenkant en polyester voor de binnenkant. Nu heb je verschillende modellen portemonnees voor dames ontdekt. Welk type portemonnee kies jij? Je kunt de beste portemonnee selecteren op basis van je behoefte en persoonlijke stijl.