Peelsprong
Image default
Entertainment

Waar kan je een tent huren

Er zijn diverse bedrijven die tenten verhuren. Maar bij Tend Tentverhuur krijg je een persoonlijk advies en hebben zij een enorme keuze aan tenten. Van een simpele stretchtent, paviljoententen tot zeer mooie pagodetenten en veel meer. Zeker wanneer er een feestje op komst is, is het aan te raden om bij deze feesttent verhuur aan te kloppen. Hier zijn de prijzen inclusief het opbouwen en het afbouwen en zijn alle modellen vrijwel direct leverbaar. 

Vanaf 2016 is dit bedrijf actief, nadat de eigenaren zelf eerst de nodige evenementen en feestjes hebben meegemaakt. Door hun werkzaamheden in de horeca op het strand, hebben zij meer kijk gekregen om een terras voor de bezoekers aantrekkelijk te maken. 

 

Zwarte tent?

Je kan het zo gek niet verzinnen of je kan het bij Tend Tentverhuur wel vinden. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte tent. Vaak denk je bij een tent aan diverse kleuren, maar echter niet aan een zwart model. Voor een feestje geven zijn er ook diverse modellen te vinden. Zeer grote tenten met een puntdak, of een aluhal, een tent van stevig aluminium. Deze zijn er in diverse afmetingen te huren. Tevens is de lengte per 5 meter te verlengen. Afhankelijk hoeveel mensen er op een feest komen, kan daarmee rekening gehouden worden. Hoe groot een tent moet zijn kan je het beste aan de medewerkers over laten, zij hebben hier jarenlang ervaring mee.