Peelsprong
Image default
Entertainment

Toffe pubquiz op locatie!

Hoe leuk is het om met jouw team een pubquiz op locatie te ondergaan? De meest uiteenlopende vragen worden gesteld waar jij hopelijk met jouw team antwoord op weet te geven! Dit is, vanwege het virus, mogelijk om het online te kunnen houden! Hoe leuk is het om dit alsnog met vrienden, collega’s of zelfs familie te spelen? Want weet jij welke taal er wordt gesproken in Arabië, of wat is de hoogste berg ter wereld? Vragen waar je misschien direct op kunt antwoorden, maar ben je dan ook de snelste?

 

Een pubquiz op locatie

 

Door een pubquiz op locatie te houden wordt het alsnog gezellig! Met ongeveer 1,5 tot 2 uur ben je druk bezig om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden. Een mobiele telefoon en laptop is het enigste wat je hiervoor nodig zult hebben! Via de telefoon voer jij de antwoorden in en op de laptop kan je de rest van je collega’s zien. Uiteraard zal de quizmaster zich ook toonbaar maken op de laptop om het in zijn geheel gezellig te maken!

Niet alleen open vragen zullen er worden gesteld, maar ook meerkeuzevragen en zelfs mini games komt erin voor! In feite ben je met je gehele team een avondje plezier aan het beleven en dat vanuit je eigen woning! Wil je graag weten of dat dit iets is voor jou? Schroom dan niet en bekijk de bovenstaande website voor meer informatie!