Peelsprong
Image default
Recreation / Food

Dakdiensten door Dakbeheer Hermans

Daken worden dagelijks blootgesteld aan diverse weersomstandigheden, waaronder regen, sneeuw en zonneschijn. Niet voor niets kan het daarom geregeld voorkomen dat er een dakpan verplaatst, de nokvorst aan vervanging toe is of een scheur in een dakpan ontstaat. Hoewel het hier om kleine dingen lijkt te gaan, zijn dit vaak oorzaken voor grootschalige daklekkage, wanneer er niet direct actie op ondernomen wordt. Hoe zorg je er echter voor dat het dak zich weer in originele staat kan bevinden? Daar helpen de dakdekkers van Dakbeheer Hermans je graag een handje bij! Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis binnen het vakgebied weten wij voor iedere situatie de juiste oplossing te vinden en daken op professionele manier te herstellen. Lees daarom snel verder welke diensten wij bieden.

Renovatie van nokvorsten

Nokvorsten zijn een bijzondere variant van de dakpan, aangezien dit de dakpannen zijn die gevestigd zijn op de top van het dak. Deze worden om die reden nog erger aan allerlei weersomstandigheden blootgesteld dan reguliere dakpannen, met als gevolg meer beschadigingen aan de nokvorsten. Om lekkage voor te zijn, is het aan te raden om de nokvorsten eens in de zoveel jaar te laten vervangen. Dakbeheer Hermans klaart deze klus graag na een gratis dakinspectie!

Last van lekkage

Ervaart u last van waterschade? Grote kans dat er zich een lek bevindt in het dak! Hoewel je er misschien niet aan wil denken, is het van groot belang dat het lek snel gedetecteerd en hersteld wordt om grotere schade voor te zijn. De Dakdekkers zijn gespecialiseerd in deze diensten en weten daardoor de juiste kennis en middelen in te zetten om het lek te verhelpen en lekkage in het verschiet te voorkomen.

Reiniging van daken

Mossen- en algengroei ontstaat op ieder dak, wanneer het onderhoud ervan achtergesteld is. Om dit achterstallige onderhoud daarom bij te werken, zal dakdekkersbedrijf Dakbeheer Hermans aan de slag gaan om het dak in zijn geheel te reinigingen voor een stralend dak!

https://www.economy.nl/