Peelsprong
Image default
Mode en Kleding

Verschillende type bh’s voor iedere vrouw

Verschillende type bh’s voor iedere vrouw

 

Zoveel vrouwen zoveel smaken, dat geldt dus ook voor het aantal bh’s dat er op de markt verkrijgbaar is. Waar de één de voorkeur geeft aan een beha met vulling, kiest de ander liever voor een plunge bh. Omdat we het ons goed kunnen voorstellen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet, hebben we een aantal bekende type bh’s voor je op een rijtje gezet. Daarbij geven we ook aan waar deze het meest voor geschikt zijn en waar je op moet letten bij de aanschaf van deze bh’s. Zo kun je voor jezelf alvast een beetje een schifting maken of het iets voor je is of dat je toch liever een andere keuze maakt, doe hier dus je voordeel mee.

 

Een push up bh

 

Dit is misschien wel de meest onderschatte bh die een vrouw kan dragen. Waar er namelijk vaak alleen wordt gedacht dat het gaat om het groter laten lijken van je borsten, is dit absoluut niet het geval. Deze bh heeft namelijk zoveel meer te bieden dan alleen dat. Zo zorgt deze bh door de vulling is de cup voor een flink stuk extra ondersteuning van je borsten, doordat er veel meer contact is met de cup. Niet voor niets wordt deze en ook de anita bh steeds meer gedragen door vrouwen met een wat grotere cupmaat.

 

Plunge bh

 

Deze bh is eigenlijk de tegenhanger van de sport bh met vulling. Waar een sport bh juist voor extra ondersteuning zorgt, is dat met de plunge bh niet het geval. Het is letterlijk alleen een stukje stof, zonder vulling en zonder ondersteuning. Niet voor niets wordt deze bh daarom dus ook veel gedragen door vrouwen die graag hun natuurlijke vormen willen laten zien. Wel is het verstandig goed na te denken of het slim is een dergelijke bh naar je werk te dragen, wanneer je dit doet in combinatie met een dikke trui is er natuurlijk niets aan de hand. Maar met een strak shirt naar kantoor, kan het nog wel eens zorgen voor wat bekijks. 

 

Sport bh

 

Last but not least is de sport bh. Deze bh wordt natuurlijk veelal gedragen tijdens het sporten, maar zien we ook steeds vaker gedragen worden tijdens het dagelijks leven. Niet voor niets aangezien het een ideale bh is wanneer je veel beweegt. Zo is deze bh bijvoorbeeld enorm populair bij vrouwen die in de zorg werken. Die moeten namelijk veel lopen en ook bukken, waardoor de druk op de borsten toeneemt. Door het dragen van een sport bh heb je hier weinig tot geen last van.