Peelsprong
Image default
Mode en Kleding

Een sweet 16, wat geef je kado?

Een sweet 16, wat geef je kado?

 

Als iemand zestien wordt dan dit is een hele bijzondere leeftijd. In Amerika is het een vaste traditie, een sweet 16 party. Langzamerhand is deze trend naar ons land overgewaaid. Een sweet 16 feestje organiseren is erg populair geworden. Maar wat geef je dan cadeau op een sweet 16 feestje? Met welk cadeau maak je een zestienjarige erg blij? In deze blog vind je wat inspiratie die je hopelijk verder op weg kan helpen.

Een tas scoort altijd

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, maar een tas cadeau geven scoort altijd. Zeker wanneer de jarige een dame is. Voor de meeste dames is het belangrijk om met een mooie tas rond te lopen. Een goede tas cadeau geven is dus een cadeau wat meestal goed in de smaak zal vallen. Maar welke tas is dan een goed idee vraag je je waarschijnlijk af? 

Zestienjarigen hechten veel waarde aan een merk, maar niet alleen een merk is belangrijk maar ook het design van een tas. Meiden (en ook jongens!) vinden het belangrijk om onderling te kunnen showen met hun kleding, schoenen en dus ook tassen. 

Diverse soorten tassen

Wanneer je op zoek gaat naar een tas dan kom je er al gauw achter dat er heel veel verschillende soorten tassen te koop zijn. Maar er zijn altijd tassen die eruit springen qua exclusiviteit. Een tassenmerk die hier een voorbeeld is dat is matt nat. Dit merk is enorm in opkomst door zijn mooie diversiteit aan tassen maar ook het feit dat het van duurzaam gemaakt materiaal is.

Zo worden de tassen van Matt & Natt gemaakt van vegan leer. Er worden dus geen dierlijke producten gebruikt en duurzaamheid is ook nog eens erg belangrijk.

Een leuke rugtas voor mee naar school is ook een mooi cadeau. Wanneer je zoekt op rugtas dames vind je een mooie collectie aan tassen die hip en trendy zijn en ook veel draagcomfort bieden. Want natuurlijk enig draagcomfort is ook belangrijk. Zeker met een rugtas die de hele dag mee gesjouwd moet worden op school. 

Kijk kritisch

Een tas kopen is iets dat je zorgvuldig moet doen. Kijk niet alleen naar het merk of de prijs. Natuurlijk is het merk wel belangrijk en ook het design maar uiteindelijk is het ook erg belangrijk dat de tas prettig draagt. Daarom is het heel belangrijk dat je goed rondkijkt voordat je een tas koopt.