Peelsprong
Image default
Mode en Kleding

Weetjes over Crocs

CROCS kan in 2017 al zijn vijftiende jaar op de markt vieren. In die tijd heeft de onderneming zich gevestigd als een toonaangevende producent van vernieuwend, comfortabel schoeisel voor dames, heren en kinderen.

Crocs biedt nu verschillende collecties met in totaal meer dan 300 verschillende modellen die het hele jaar door comfort brengen.

De produkten worden vervaardigd in Mexico, China, Vietnam, Bosnië en Italië.

HET MATERIAAL
Alle Crocs™ schoenen zijn gemaakt van Croslite™ materiaal, het revolutionaire gepatenteerde cel-verzegelde kunstharsmengsel – een belangrijke uitvinding in de schoenindustrie.

Dankzij het Croslite™ materiaal kan Crocs comfortabele, lichtgewicht, ergonomische, antimicrobiële, geurbestendige en recycleerbare schoenen maken. Deze unieke kenmerken maken Crocs tot je ideale metgezel voor vrije tijd, werk en ontspanning.

> comfortabel
De schokabsorberende zool minimaliseert de belasting op voeten, onderbenen, knieën, heupen en onderrug, en vermindert vermoeidheid na verloop van tijd.

> Heerlijk licht
Dankzij het gepatenteerde fabricageproces in combinatie met Croslite™ materiaal zijn Crocs™ wonderbaarlijk licht; een volledig voorgevormd paar Crocs™ schoenen weegt gemiddeld minder dan 280 gram.

> Cel gesloten
Van de revolutionaire cel-gesloten Croslite™ harssamenstelling is bekend dat ze heel gemakkelijk te reinigen is (met water en zeep) en geen schadelijke stoffen op de huid afgeeft.

> Geurbestendig
De gesloten celstructuur van het Croslite™ materiaal voorkomt dat geurtjes aan de schoen blijven kleven. We kunnen dus garanderen dat Crocs altijd neutraal ruiken.