Peelsprong
Image default
Industrie

Chroom-6 vakkundig laten saneren door deze specialist

Heeft u het vermoeden dat u binnen uw bedrijf te maken heeft met carcinogene stoffen, zoals chroom-6 of dieselmotoremissie en wilt u een specialist inschakelen voor het saneren hiervan? Dan kunt u altijd terecht bij Gom Specialistische Reiniging. Dit bedrijf is expert op het gebied van het verwijderen van giftige stoffen en het effectief reinigen van oppervlaktes. Carcinogene stoffen, zoals chroom-6 en dieselmotoremissie, komen voor op de CMR-lijst van de Inspectie SZW. Wanneer een stof van deze lijst zijn plek heeft gevonden binnen uw bedrijf, is het van belang om deze zo snel mogelijk te laten verwijderen met hoge prioriteit.

Blootstelling kan nare gevolgen hebben voor uw gezondheid

Het saneren van chroom-6 of het verwijderen van dieselmotoremissie op oppervlakten heeft hoge prioriteit bij een specialist als Gom Specialistische Reiniging. Blootstelling kan namelijk nare gezondheidsklachten veroorzaken. Zo kan dieselmotoremissie klachten als hart- en vaatziekten, luchtwegklachten en zelfs blaas- of longkanker veroorzaken. Door het saneren van deze stof of een andere stof, zoals chroom-6, voorkomt u deze gevolgen. Dit kunt u dan ook het beste overlaten aan de vakmensen van dit bedrijf. Zij werken met de nodige bescherming, zodat het saneren van chroom-6 snel plaatsvindt en er geen blootstelling is. U wilt er toch niet aan denken dat blootstelling aan deze stof leidt tot beschadiging van het DNA of zelf tot kanker?

Controleer of u last heeft van carcinogene stoffen

Wilt u uw medewerkers een veilige werkomgeving geven, waar ze geen last hebben van carcinogene stoffen, zoals dieselmotoremissie? Op de website van deze specialist kunt u eenvoudig een checklist aanvragen, waarmee u kunt checken of er bepaalde stoffen in uw pand bevinden. Ook kunt u contact met hen opnemen voor adequate voorlichting. U en uw medewerkers leren dan hoe u het beste om kunt gaan met potentieel gevaarlijke situaties en wat er moet gebeuren bij het saneren van chroom-6 of een andere stof.