Peelsprong
Image default
Dienstverlening

Douglas Jones tegels: wat zijn de voordelen van keramische tegels?

Douglas Jones tegels zijn keramische tegels van hoge kwaliteit. De Spaanse fabrikant staat bekend als één van de beste tegelproducenten binnen Europa. Wanneer u zoekt naar nieuwe keramische tegels van uitzonderlijke kwaliteit, dan zijn de Douglas Jones tegels zeker een goede keuze. U kunt deze tegels onder meer kopen bij de tegelzaak Fravo Tegels in Dordrecht, Zuid-Holland.

Wat zijn de voordelen van keramische tegels?

De keramische tegels in Dordrecht, van Venis, bieden tal van voordelen. Zo zijn deze vloertegels antistatisch, waardoor u in uw woning geen last meer heeft van nare schokken. De tegels zijn bestand tegen hitte, snij- en krasvast, vrij ongevoelig voor vlekken en zeer duurzaam. Heeft u snel last van allergieën? Dan zijn de Douglas Jones tegels ook een goede keuze. De keramische tegels bieden geen thuis aan mijten en microben.

Douglas Jones tegels worden zo groen mogelijk geproduceerd

We besteden tegenwoordig natuurlijk allemaal meer aandacht aan duurzaamheid. Steeds meer bedrijven proberen de ecologische voetafdruk te verkleinen. Het Spaanse bedrijf dat de Douglas Jones tegels produceert, doet dit ook. De tegels worden op een zo milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Vervolgens zijn de tegels natuurlijk duurzaam. Ze gaan erg lang mee zonder aan kwaliteit in te boeten. Hierdoor zijn de Douglas Jones tegels in alle opzichten een bewuste keuze. Wilt u vloer- of wandtegels kopen en hierbij rekening houden met een goede zorg voor de aarde? Dan slaagt u altijd bij het Spaanse merk Venis.

Nader kennismaken met de vloer- en wandtegels

Voor keramische vloertegels kunt u zeker goed bij het Spaanse merk Venis terecht, maar dit kan ook wanneer u op zoek bent naar mooie wandtegels. In de showroom van Fravo Tegels in Dordrecht, Zuid-Holland, kunt u op uw gemak eens nader kennismaken met alle mogelijkheden van dit ervaren merk. Natuurlijk zijn er ook altijd professionals aanwezig om u te informeren, te adviseren en met u mee te denken. Uiteindelijk vindt u altijd mooie keramische Douglas Jones tegels die perfect bij u passen.