Peelsprong
Image default
Vervoer en transport

Voor uw (spoed)zendingen schakelt u het koeltransport van deze specialist in

Heeft u een pakket dat met spoed of vandaag nog verzonden moet worden? En gaat het om een product dat gekoeld bewaard moet blijven? Dan helpt A-One u graag verder met hun professionele koeltransport. Dit bedrijf verzorgt uw gekoelde zendingen naar locaties binnen of buiten Nederland. Bij een spoedzending komen de ervaren koeriers al binnen dertig minuten bij u langs om uw pakket op te halen. Voor een verzending zonder spoed, maar wel bezorging voor vandaag, geldt zes uur. Bovendien stelt het bedrijf koeltransport geheel op maat voor u samen. Lees verder en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen.

Een klein of groot pakket en nationaal of internationaal: dit bedrijf regelt het

Gaat het om een kleine of groot pakket? En wilt u dit nationaal of internationaal verzenden? A-One levert uw pakket snel op locatie. Hiervoor hebben zij een groot wagenpark met verschillende voertuigen beschikbaar. Dankzij een nauwkeurige planning en de verzekering die standaard bij uw aanvraag zit, wordt uw pakket veilig en op tijd afgeleverd. Om hun diensten voor iedereen zo betaalbaar mogelijk te houden, hanteert deze expert bovendien aantrekkelijke tarieven voor hun koeltransport. Aan de hand van uw wensen leveren de koeriers uw bestelling met spoed, diezelfde dag of de volgende dag. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is telefonisch contact opnemen met hen.

Neem direct contact op de experts

Voor het verzenden van uw pakket neemt u 24 uur per dag en zeven dagen per week contact op met deze professional. Zij zorgen er dan voor dat uw pakket wordt opgehaald met de koelbus die ruimte heeft voor twee pallets. U kunt hier dus ook terecht voor grotere zendingen. Heeft u eerst nog andere vragen over de dienstverlening van A-One? Ook dan neemt u telefonisch contact met hen op. De vriendelijke medewerkers nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden.

https://www.aone.nl/