Peelsprong
Image default
Sport

Altijd de juiste dressuurletters bij de specialist

U kent de naam van Heritage Products vast wel als u paardensportspecialist bent. Zij maken allerlei benodigdheden voor de paardensport. Van complete hindernissen tot dressuurletters, en van uiterst duurzame springbalken tot volledige pistes. Een voordeel van Heritage Products is dat u geen last heeft van lange levertijden. Daar zorgt het grote netwerk in binnen- en buitenland wel voor. Het complete aanbod zorgt ervoor dat u slechts een adres nodig heeft voor al uw behoeften op het gebied van de paardensport. Voor een indicatie van de prijs kunt u geheel gratis en vrijblijvend een gerichte offerte aanvragen.

Veilig, duurzame en representatieve springbalken kopen

Veiligheid voor mens en dier is natuurlijk het belangrijkste bij paardensportwedstrijden. U wilt niet dat mensen of paarden letsel oplopen. Gebruik daarom goed gecontroleerde paaardensportartikelen zoals springbalken, dressuurletters en andere producten voor het aanleggen van dressuurpistes en springparcoursen voor officiële wedstrijden. Heritage Products levert u alles dat u nodig heeft. Of het nu om dressuurletters gaat voor het aanleggen van een nieuwe dressuurpiste, of het bouwen van nieuwe hindernissen voor het springparcours. Daarnaast is het ook fijn als u niet na een wedstrijd weer nieuwe balken moet bestellen. De producten van Heritage Products zijn erg duurzaam, ze kunnen tegen een stootje en gaan jaren mee.

Voor een mooi parcours gebruikt u goede springbalken

Wanneer u een springconcours organiseert is er veel te doen. U moet bijvoorbeeld zorgen voor goed materiaal. Niet alleen voor de veiligheid, maar ook omdat het er gewoon een stuk netter uitziet. Springen blijft natuurlijk een toeschouwerssport, nietwaar? Bestel uw springbalken bij Heritage Products, u zult er geen spijt van krijgen! Naast de balken zelf krijgt u ook al het andere dat u nodig heeft, zoals kunststof hanghekken, onderhekken en planken meegeleverd. Deze heeft u nodig om een hindernis compleet te maken. De springbalken zijn zo vervaardigd dat u ze ook in kunt zetten tijdens officiële wedstrijden. Bij Heritage Products vindt u ook alles wat u nodig heeft voor het aanleggen van een dressuurpiste, inclusief de benodigde dressuurletters.