Peelsprong
Image default
Dienstverlening

Drank, delicatessen en tapas koopt u in deze zaak in de regio Veenendaal

Geeft u binnenkort een feestje in Italiaanse sferen of slaat u het koken graag een keertje over? Smits Specialiteiten in Rhenen, nabij Veenendaal, verkoopt de heerlijkste huisgemaakte tapas die u in deze omgeving kunt verkrijgen. Het assortiment van deze delicatessenzaak is enorm, waardoor u hier altijd de hapjes koopt waar u trek in heeft. Zodra u de winkel betreedt, komen de lekkerste geuren u al tegemoet, aangezien alle producten heel vers zijn. De winkelmedewerkers maken de meeste lekkernijen namelijk in eigen keuken, zodat u zeker weet dat de hapjes van hoge kwaliteit zijn. Schotel de heerlijkheden voor aan uw gasten en uzelf en geniet van de fijnste smaken tijdens de borrel of het diner.

De tapas die u in deze winkel koopt, komen echt uit Italië

Wat de tapas uit deze winkel nabij Veenendaal zo speciaal maakt? Een familiebedrijf uit Italië maakt al jaren deze heerlijkheden op zeer traditionele wijze, waardoor u echt iets speciaals in huis haalt met deze tapas. Geen enkele tapa smaakt net zo verfijnd als die van dit familiebedrijf. Maak uw borrel daarnaast compleet met de heerlijkste olijven uit Spanje. Smits Specialiteiten in Rhenen marineert de olijven op diverse manieren, waardoor iedere olijf net wat anders smaakt. Zo genieten u en uw gasten van allerlei smaken die zeker passen bij een Spaans-Italiaans avondmaal.

Sla de etenswaren in tijdens een bezoek aan de fysieke winkel of webshop

Het fijne van Smits Specialiteiten is dat deze winkel een fysieke vestiging in Rhenen heeft, maar dat het ook mogelijk is om lekkernijen in hun webshop te bestellen. Kies uit welke tapas u wilt voor uw diner in de buurt van Veenendaal en plaats uw bestelling gemakkelijk online. Verwacht u een groot gezelschap? De medewerkers van deze winkel stellen graag met zorg diverse tapasplanken voor u samen. Neem hiervoor contact op met de winkel en laat weten welke wensen u heeft.

https://smitsspecialiteiten.nl/