Peelsprong
Image default
Bedrijven

Handig voor elke ondernemer voor zijn eigen verpakkingsmateriaal

We helpen u als ondernemer graag bij het ontwerpen van uw eigen ideale verpakkingsmateriaal. Het is mooi om je logo over tegen te komen. Wat ook aangeeft dat uw bedrijf aan het groeien is. Ontwerp een mooi doosje of zakje past dan gewoon in uw straatje. Het zorgt voor groei en bloei voor elke onderneming. U kijkt er ook met trots naar. Des te meer als u zelf bijgedragen hebt aan het ontwerpen van uw logo die zo op een eigen ontwerp doosje te zien is. Er zijn ook aantallen die helpen wat de kostprijs betreft. Zo kunt u een begin maken met 50 stuks ontwerp een doosje. We kunnen lage prijzen aanbieden omdat we het grootste deel van het werk zelf in handen hebben. Ontwerp een doosje is voor de meeste ondernemers gewoon het beste waar ze voor konden kiezen.

Een eigen verpakking ontwerpen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

U begint bij het kiezen van de juiste model of gewenste model van ontwerp doosje. Je kijkt dan ook wat voor type verpakking je het liefst hebben wilt. Wat dat betreft heeft u genoeg keus en u zou ook voor meer modellen kunnen kiezen. Ontwerp doosje help ook daarbij en gaat samen met u na. Als u inderdaad de juiste keus gemaakt hebt. Maak een keuze uit de beschikbare maten. Je ziet direct een indicatie met de lengte, breedte en hoogte van de verpakking, zodat je eenvoudig kunt zien hoe de verpakking eruit ziet.Tijdens deze stap geef je aan wat voor bedrukking je wilt, van welk materiaal de verpakking dient te zijn en hoe je wilt dat de bedrukte verpakking wordt afgewerkt. Bijvoorbeeld met een glanslaagje. Vervolgens kies je de gewenste oplage. De prijs wordt direct weergegeven. Je ziet direct wat je betaalt. Er komen geen verzendkosten bij.

Onze service en diensten.

De service en diensten die ontworpen doosje aan te bieden heeft zijn heel voordelig voor elke ondernemer of eenieder die gewoon een uniek doosje wens te ontwerpen. Alleen zou je wel naar de voordelen moeten kijken die we aan te bieden hebben. Ontwerp doosje staat voor een ieder klaar en biedt ook de juiste service aan eenieder die een beroep op onze diensten doet. Bezoek onze website maar heel gauw en kom gauw een doosje ontwerpen.