Peelsprong
Image default
Bedrijven

Uitstekende winkellampen op leddesignholland.nl

Retail is een branche waar Led Design Holland goed in thuis is. In de detailhandel is duurzaamheid uiterst belangrijk. De overstap op led is dan ook een veelgemaakte keuze. Ledlampen zijn zuinig, ze gaan lang mee en ze brengen veel gebruiksgemak met zich mee. Moderne leds geven sfeerlicht dat juist in winkels van pas komt. Kiezen voor een bij uw producten aansluitende lichtkleur kan de verkoop zomaar een enorme boost geven. Led Design Holland adviseert onder meer de volgende led-armaturen voor shops: Veloce tracklight, Doblar, Linea60. Deze railspotverlichting, led-straler en 3 fase spanningsrail worden tot in detail beschreven op www.leddesignholland.nl.

Retail, ook wel fijn-handel, kleinhandel of detailhandel genoemd, wordt op Wikipedia.nl als volgt omschreven: “ (…) het leveren van fysieke goederen voor persoonlijk gebruik aan de consument. Het is een sector die bestaat uit verschillende branches (zoals de levensmiddelenbranche, de modebranche, de woonbranche enz.). De detailhandel is de laatste schakel van de bedrijfskolom die loopt van fabrikant tot consument.” Die bedrijfskolom / distributieketen ziet er als volgt uit.

fabrikant -> groothandel -> detailhandel -> consument

In de Retail worden producten verkocht en diensten geleverd. Voorbeelden producten zijn levensmiddelen, kleding, schoenen, wit- en bruingoed. Onder diensten vallen onder meer een behandeling door een arts, een les van een leraar en de installatie van een ledlamp door een led-expert als Led Design Holland.

Over LDH gesproken, deze firma verleent nog een dienst: het geven van informatie over led in het algemeen en specifieke ledlampen in het bijzonder. Op www.leddesignholland.nl staan onder het kopje ‘kennisbank’ interessante artikelen over onderwerpen als lichtlijnen, de LB / LBC normering, DALI lichtsturing, UGR, Lumen en CRI. Interessant voor Retailondernemers is de blog ‘Winkelverkoop stimuleren met de juiste verlichting’. Er worden tips gegeven voor supermarkten, kledingwinkels en overige winkels. Over regelgeving lezen we in een ander artikel (‘Arbowet: correcte verlichting voor een gezonde en veilige werkplek’) dat in de Arbowet staat dat iedere werkgever in ons land verplicht is voor correcte verlichting te zorgen op de werkvloer. Hieronder vallen zowel goed licht om bij te werken als een veilige lichtinstallatie.

https://www.leddesignholland.nl/