Peelsprong
Image default
Bedrijven

Op Aruba werken

Het lijkt voor veel mensen een droom. Werken in het paradijs. Aruba is een prachtig Caribisch eiland. Elke dag hier voelt als een vakantie. Zelfs als je moet werken. Emigreren naar Aruba is dus misschien nog niet zo’n slecht idee. Je kunt er prima wonen en werken. Na werk kun je heerlijk ontspannen op het strand. Dat klinkt toch als muziek in de oren, lekker op Aruba werken

 

Wanneer mag je op Aruba werken?

Je mag niet zomaar op Aruba werken. Als Nederlander mag je 180 dagen op Aruba verblijven. Hier heb je verder niks voor nodig. Wil je echt gaan wonen en werken op Aruba, dan zal je een verblijfsvergunning moeten aanvragen. Als Nederlander hoef je alleen geen waarborgsom te betalen om in Aruba te mogen wonen. Een vergunning plichtige komt altijd naar Aruba om te werken. Je moet daarvoor eerst een vergunning aanvragen tot verblijf met toestemming om te werken. Deze vergunning moet in dan in Nederland worden afgewacht.

 

Waarom op Aruba werken?

Vaak kan een huidige werkgever je overplaatsen naar een ander filiaal of een andere vestiging. Dit zou zomaar een vestiging op Aruba kunnen zijn. Twijfel je of je dit wilt of niet? Er zijn een paar goede redenen om dit wel te doen. De sfeer op een eiland als Aruba is namelijk heel rustig. Je moet wel werken maar het voelt als vakantie. Alles is minder gestrest, alles is vrolijker en alles is mooier. Het mooie weer en de prachtige stranden zorgen ervoor dat je altijd lekker kunt ontspannen. Je kunt heerlijk genieten van de zon en zal dus geen vitamine D te kort oplopen. Na het werk een heerlijke duik in de zee nemen of een cocktail drinken aan een strandbar, dat wilt toch iedereen? Wat je ook besluit te doen, op Aruba werken is zeker een overweging waard.

https://healthz.eu/werken-op-aruba/