Peelsprong
Image default
Dienstverlening

Heerlijk overnachten in een hotel Wageningen

Overnachten bij een hotel Wageningen!

Op vakantie gaan in eigen land is de ideale manier om in een korte tijd veel van het land te zien. Nederland kent namelijk vele toeristische trekpleisters, waarbij u kunt denken aan historische monumenten, maar ook aan knusse koffiehuisjes of de prachtige natuur. Wageningen is een populaire stop voor mensen die op vakantie zijn in Nederland. Het heeft al die sterke punten van ons land namelijk in huis! Een hotel Wageningen is dan ook een ideale manier om zowel de oude binnenstad als natuurlijke omgeving te kunnen zien. In deze blog vindt u twee geweldige locaties die u niet mag missen in Wageningen!

 

Hotel Wageningen, bezoek de binnenstad

Vanuit uw hotel is het natuurlijk belangrijk om even naar de oude binnenstad van Wageningen te gaan. Denk hierbij aan de prachtige oude gebouwen, klassieke kerk en de vele knusse straatjes. Wageningen is een studentenstad en daardoor een levendige stad. U vindt er vele restaurantjes, koffietentjes en cafés. In de avonden kunt u ook prima uit in deze stad. Een hotel in Wageningen is ideaal als u dergelijke uitjes graag in de avonden gepland heeft. 

 

De natuur en de universiteit

Vanuit uw hotel reist u ook gemakkelijk naar de universiteit van Wageningen. De riante campus kenmerkt zich door het grote vierkante hoofdgebouw dat uit heinde en verre te zien is. Ook vindt u hier de bekende levensgrote kas, waar honderden soorten planten en bloemen in floreren.

 

Wanneer u niet genoeg kunt krijgen van de natuur, kunt u vanuit uw hotel altijd naar de Utrechtse heuvelrug, of afreizen naar het noordwestelijke puntje van de de Veluwe!

 

Op beide locaties zult u een schat aan natuur en historie terug kunnen vinden. Daarnaast bieden beide locaties voldoende fotomomenten en picnic locaties.

 

Online uw hotel in Wageningen boeken

Het is handig om uw hotel te boeken via de website. Hierdoor krijgt u direct een overzicht van de beschikbare nachten en kunt u direct boeken. Voor u het weet is uw hotel geboekt!