Peelsprong
Image default
Dienstverlening

Voor de iPhone zijn verschillende siliconen hoesjes verkrijgbaar

Een van de populairste manieren om een mobiele telefoon te beschermen, is met een siliconen hoesje. Deze hoesjes sluiten nauw aan en zorgen ervoor dat je iPhone er nog steeds dun en elegant uitziet. Omdat de hoesjes zo nauw aansluiten, past je telefoon nog perfect in je zak. Bij iPhone-Cases.nl vind je diverse soorten siliconen iPhone-hoesjes voor jouw toestel. Je hebt keuze uit allerlei ontwerpen en vindt altijd iets wat aansluit bij je wensen.

Pasteltinten zijn dé trend van dit seizoen

Siliconen iPhone-hoesjes zijn verkrijgbaar in pasteltinten zoals lichtgeel, mintgroen en babyblauw. Pasteltinten hebben een rustige en natuurlijke uitstraling maar voegen toch kleur toe aan je mobiele apparaat. Je kunt de pastelkleurige hoesjes zowel met als zonder ketting bestellen. Een aan het hoesje bevestigde ketting zorgt ervoor dat je de telefoon om je nek kunt dragen en niet langer een tas mee hoeft te nemen. Deze hoesjes beschermen niet alleen, maar zorgen er ook voor dat je de telefoon makkelijk kunt vervoeren.

Hoesjes met print aanschaffen voor jouw iPhone

Wanneer je houdt van opvallende iPhone-hoesjes kun je kiezen voor een model met print. Een hoesje met marmerprint heeft een elegante uitstraling en is verkrijgbaar in zwart en wit. Je kunt ook kiezen voor een telefoonhoesje met glitter, met dierenprint of een ander subtiel patroon. Zo word je iedere keer weer blij wanneer je naar je telefoon kijkt en krijg je geheid een hoop complimenten over je opvallende telefoonlook.

Maak je de keuze voor transparant of gekleurd?

In het assortiment vind je ook allerlei transparante en gekleurde hoesjes voor een iPhone. De transparante hoesjes zorgen ervoor dat het elegante ontwerp van de iPhone zelf nog zichtbaar is. Je telefoon ziet er hetzelfde uit maar is beter beschermd nu. De siliconen hoesjes zijn ook in andere kleuren beschikbaar, zoals neutraal grijs en zwart of opvallender geel of blauw.