Peelsprong
Image default
Vakantie

De Leistert: een vakantieparadijs in het hart van Limburg

Verborgen tussen de schilderachtige landschappen van Limburg, wacht de Leistert met open armen om je te verwelkomen voor je volgende vakantie. Dit prachtige vakantiepark belooft een ervaring die de perfecte mix biedt van ontspanning, avontuur en pure natuurlijke schoonheid. 

Vind je perfecte vakantieverblijf 

In de Leistert vind je het ideale huisje huren voor 4 personen. Deze charmante huisjes zijn ontworpen met het oog op comfort, ruimte en gemak, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor gezinnen of kleine groepen vrienden die op zoek zijn naar een gezellige uitvalsbasis voor hun vakantie. Elk huisje is uitgerust met moderne faciliteiten en ingericht in een stijl die de omringende natuur weerspiegelt. Het is een plek waar je kunt ontspannen, verhalen kunt delen en nieuwe herinneringen kunt maken tegen de achtergrond van het prachtige Limburgse landschap.

 Beleef de magie van de Leistert 

Buiten je comfortabele vakantiehuisje wacht de Leistert met een schat aan ervaringen en avonturen. Duik in het subtropische zwemparadijs, ga op verkenning in het uitgestrekte natuurgebied of geniet gewoon van de serene schoonheid van de omgeving. En als de avond valt, kun je de dag afsluiten met een heerlijke maaltijd in het restaurant. 

Stel je voor dat je wakker wordt in het comfort van je eigen vakantiehuisje, de dag doorbrengt met het verkennen van de prachtige natuur en afsluit met het kijken naar de sterren vanaf je eigen terras. Dit is de belofte van de Leistert: een vakantie-ervaring die je koestert, een plek die je uitnodigt om opnieuw en opnieuw te bezoeken. Dus waar wacht je nog op? Kom en ontdek de Leistert vandaag nog!

https://www.leistert.nl/reisgezelschap/4-personen