Peelsprong
Image default
Vakantie

Ontdek een ruimte collectie aan voortenten online

Wat u ook zoekt te kopen, het proces dat u doorloopt is waarschijnlijk altijd hetzelfde: u begint breed met veel opties en eindigt smal. Bij het uitzoeken van een nieuwe voortent voor uw caravan om droog en in de schaduw te zitten is dit niet anders. Om breed te beginnen heeft u dus een duidelijk overzicht van beschikbare voortenten nodig. Coppens Rekreatie biedt u dit overzicht, en wel op een voor u heel eenvoudige wijze. Op de website van deze caravan- en campingaccessoires inkoop ziet u in één oogopslag het aanbod van voortenten voor ieder type caravan. Heeft u een selectie gemaakt, dan komt u deze van dichtbij bekijken in de ruim opgezette showroom. Een adviseur helpt u vervolgens om een definitieve keuze te maken. Geniet bovendien van een snelle uitbetaling van het inkoopbedrag.

Maak van uw caravan een paleisje met een van deze voortenten

Voelt u zich ooit vrijer dan wanneer u eropuit trekt met de caravan? Na een lange autorit geniet u van met een drankje in de zon voor de caravan zitten. Dat is waar u het voor doet! Met een van de luxe voortenten van Coppens Rekreatie heeft u dit gevoel ook wanneer het even wat minder weer is. U tovert uw caravan om tot uw eigen paleisje op locatie! U heeft ruimte zat om alle spullen mee te nemen die de vakantie nog aangenamer maken. Een picknicktafel, een koelkast, stoelen, het past allemaal in uw nieuwe voortent. Kom de opties snel bekijken in de 3500m2 grote showroom van caravan inkoop Coppens Rekreatie!

Caravan niet meer nodig? Kies een bedrijf dat zich richt op de inkoop van occasions

Heeft u al vele jaren plezier beleefd aan uw caravan, Is het nu tijd om deze aan de kant te zetten en is hij nog in goede staat? Verkopen als particulier levert niet echt op wat u ervan had verwacht, dus wat doet u dan? Een caravan inkoop is dan wat u zoekt. Een inkoopbedrijf heeft een commercieel doel, het verkopen van caravans. De prijs die u krijgt voor uw occasion is hoger dan wanneer u uw caravan verkoopt aan een particulier. Bij Coppens Rekreatie wordt de caravan opgeknapt, uitgerust met een van de vele voortenten, en vervolgens in de verkoop gezet. Zo maakt een ander gezin nog jarenlang met veel plezier gebruik van uw oude caravan!