Peelsprong
Image default
Auto's en Motoren

Tweedehands Mercedes C-klasse

Heel lang was de Mercedes C-klasse de kleinste Mercedes die beschikbaar was. Dit veranderde echter toen Mercedes met de A-klasse kwam. Hoe groot of klein dan ook, de C-klasse van Mercedes is een uitstekende auto, een bovenmodale middenklasser die al vanaf 1993 geproduceerd wordt. Een tweedehands Mercedes C-klasse is niet voor niets erg gewild.

Snel een nieuwe eigenaar

Ben je op zoek naar een gebruikte Mercedes C-klasse? Dan moet je de verschillende garages en websites scherp in de gaten houden. Een dergelijke Mercedes is zeer gewild namelijk en voor je het weet is de auto weer verkocht. Dat is niet zo verwonderlijk, want de Mercedes C-klasse is een uitstekende auto die je tegenwoordig kunt kopen in sedan, station, coupé en cabriolet uitvoering. Hoewel de C-klasse van Mercedes te maken kreeg met een loodzware erfenis- het moest de 190 immers vervangen- scoorde de auto meteen meer dan uitstekend, iets dat nog steeds het geval is. Ondanks hevige concurrentie van onder meer de BMW 3-serie en de Audi A4 hield het vanaf het begin het hoofd meer dan goed boven water.

Zeer interessant autoblog

Overigens is ook de alom bekende AMG gebaseerd op de C-klasse van Mercedes, een Mercedes die overigens alweer bezig is aan de vierde generatie. Hoe je dat weet? Door een interessant autoblog, een blog die je ook echt op het spoor zette van de Mercedes C-klasse. Op het blog lees je alles over auto’s en wat daarmee te maken heeft. Zo las je dat de Mercedes C-klasse op verschillende top 10 lijstjes van mannen staat als het gaat om favoriete auto. En dat geldt ook voor de Mercedes C-klasse als occasion. Door het blog raakte je meer en meer onder de indruk van deze Duitse gigant. Het is nu alleen nog de kunst een gebruikte uitvoering op te sporen.