Peelsprong
Image default
Groothandel

Een goed ontworpen PET-fles bestelt u bij dit bedrijf

Gaat u een product verkopen en wilt u dit in de beste PET-fles op de markt verwerken? Of verkoopt u uw product al en merkt u dat de verpakking wel een update kan gebruiken? Dan helpt PET Power u graag verder. Dit bedrijf ontzorgt u van ontwerp tot productie en informeert u gedurende het gehele traject indien u dit wenst. U bent natuurlijk constant op zoek om te verschillen van de concurrent. U wilt hét product verkopen waar mensen direct naar grijpen in de winkelschappen. Een goed ontworpen PET-fles is een van de belangrijkste punten wanneer u uw product vooraan wilt zetten. Het productontwikkelteam bij dit bedrijf bestaat uit business developers, designers en proces- en project-engineers. In een notendop: iedereen die u nodig heeft om een vlekkeloze ontwikkeling van uw PET-fles te realiseren.

Een fles voor uw product in de medische sector

Een PET-fles in de medische sector wordt ook wel media-fles genoemd. Hier zitten ontzettend veel eisen aan verbonden. Bij PET Power wordt er steeds weer aan al deze eisen voldaan. Zo wordt uw media-fles geproduceerd in een state-of-the-art productieomgeving. Hierdoor wordt het besmettingsniveau perfect gecontroleerd en is het – indien gewenst – nog mogelijk om uw media-fles door te stralen met gammastralen. Hiermee wordt het DNA van micro-organismen gebroken zonder dat uw product actief wordt gemaakt. Tijdens dit proces verkleuren de stralingsindicatoren waardoor u verzekerd bent van een goed behandeld product.

Stel uw bestelling samen in de configurator

In de online configurator die u op de website van PET Power vindt, kunt u gemakkelijk uw gewenste PET-fles of media-fles samenstellen. Let er wel op dat deze flessen per pallet verkocht worden, dus in vrij grote hoeveelheden. Heeft u nog vragen of wilt u begeleid worden tijdens uw bestelling? Dan neemt u gerust contact op met de vriendelijke medewerkers. De contactgegevens vindt u op de website.