Peelsprong
Image default
Groothandel

Hier vindt u de tegels die u nodig heeft

Tegels komen in allerlei soorten, maten en kleuren voor. Hoewel het fijn is dat u zoveel keuze heeft, maakt dat het ook wel lastig om een keuze te maken. Het wordt u echter al gemakkelijker gemaakt bij Van Noort BV. Bij dit bedrijf ontdekt u namelijk een aantal tegelkasten met meer dan duizend tegels voor wanden en vloeren. Om preciezer te zijn: u vindt hier ongeveer 200 vloertegels en 1.000 wandtegels. Deze zijn beschikbaar in uw gewenste stijl, zodat u uw ruimte precies zo kunt stylen zoals u in gedachten heeft. De professionals bij dit bedrijf in Zuidland, nabij Rotterdam, adviseren u uiteraard graag. Zo kan niet iedere vloertegel boven vloerverwarming. Bezoek daarom eens hun showroom om inspiratie en concrete ideeën op te doen!

Naast tegels vindt u bij dit bedrijf ook allerlei bouwmaterialen

Heeft u naast tegels ook bouwmaterialen nodig om uw bouwproject tot een groot succes te brengen? Gelukkig bent u op de juiste plek wanneer u de showroom van Van Noort BV bezoekt. Hiernaast bevindt zich namelijk ook een ruim opgezette bouwmarkt met bouwmaterialen van groot tot klein. U vindt hier onder andere:

  • Grove bouwmaterialen
  • Doe-het-zelfartikelen
  • Elektra
  • Leidingwerk
  • Hout

Naast de vele bouwmaterialen én tegels die u bij dit bedrijf kunt aanschaffen, hebben ze ook een ruim assortiment aan tuinmaterialen, zoals tuinmeubelen, -schermen en -tegels. Tevens koopt u hier verf en complete keuken- en badkameropstellingen. Deze vestiging in Zuidland is dus zeker een bezoekje waard.

Neem een kijkje op de website

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bekijk dan direct de overzichtelijke en informatieve website. Hier vindt u ook de contactgegevens, zodat u uw eventuele vragen bijvoorbeeld per mail of telefonisch kunt stellen. Tevens vindt u hier het adres, zodat u direct uw auto in kunt stappen en de winkel in Zuidland, in regio Rotterdam, kunt gaan ontdekken. Waar wacht u nog op?