Peelsprong
Image default
Groothandel

Professionele horecakoelkasten kopen: dit zijn uw mogelijkheden

Horecakoelkasten zijn professionele koelkasten die specifiek ontworpen zijn voor gebruik in horecaondernemingen. Ze zijn bijvoorbeeld groter en sterker, of juist kleiner en mooier. Sommige koelkasten zijn specifiek bedoeld voor het koelen van flessen en andere voor gebruik onder de bar. Er is een koelkast te vinden voor elke situatie en als u daar een webwinkel als Horeca Megastore voor gebruikt, is het assortiment aan horeca-apparatuur groot. Wat betreft horecakoelkasten heeft u dan een aantal mogelijkheden.

Het soort koelkast

Verschillende horecagelegenheden hebben verschillende horeca-apparatuur nodig en koelkasten zijn daarop geen uitzondering. Beheert u een restaurant of een tea room, dan wilt u misschien een displaykoelkast om uw gebak aan te bieden. Onder de bar heeft u een kleinere barkoelkast nodig die daar exact past en waar uw drankjes in koel gehouden worden. In een flessenkoelkast kunt u uw dranken zowel liggend als staand bewaren, zodat het koolzuurgehalte bewaard blijft. Minikoelkasten zijn ideaal in hotelkamers en uw keuken kan niet zonder één of meerdere grote horecakoelkasten. U ziet: voor elke gelegenheid is de juiste koelkast te verkrijgen.

Overweeg ook deze zaken

Als u in het assortiment aan horeca-apparatuur van Horeca Megastore de koelkasten selecteert, dan gebruikt u de filters om een selectie te maken. U kiest dan eerst het soort koelkast dat u nodig heeft en daarna heeft u nog een aantal andere keuzes te maken. Wilt u een koelkast met een statische koeling of een geforceerde koeling? Kiest u voor een heetgasontdooiing of een normale ontdooicyclus? Welke klimaatklasse heeft u nodig? Door deze keuzes slim te maken krijgt u bij de webwinkel alleen de horecakoelkasten te zien die voor u van toepassing zijn. Voeg daarna nog uw budget in en u weet exact wat u kunt aanschaffen. Daarna moet u alleen nog een keuze maken, de bestelling plaatsen en uw horecakoelkast en eventuele andere horeca-apparatuur wordt snel bij u afgeleverd!