Peelsprong
Recreation / Food

De beste boekhoudpakketten online voor je administratie

Bij het zoeken naar de beste boekhoudpakket, is een oplossingen die betaalbaar en makkelijk te gebruiken is, de beste keus. Denk dan aan functies zoals geautomatiseerde inzendingen, facturatie, factuur betalingen, onkostennota’s, financiële rapportages en verzoeningen. Daarnaast kan je ook kijken naar eenvoudig en geavanceerde taken, zoals ingebouwde financiële rapporten en data synchronisatie, bijvoorbeeld, met een point of sale (POS) systeem en bankrekeningen.

Beste boekhoud pakketten voor kleine tot middel grote bedrijven zijn als volgt:

  1. QuickBooks Online – Je kan kiezen uit drie plannen, te beginnen bij $ 9,99 per maand. Bespaar tijd met workflow-automatisering en eenvoudige navigatie. QuickBooks Online biedt een breed scala aan functies voor alle soorten kleine bedrijven. Dit geldt ook voor freelancers, consultants, online handelaars, winkel en restaurant eigenaren, service providers en nog veel meer. Of je nu net begint, uitbreid of een gevestigd bedrijf bent, QuickBooks Online is vol met eenvoudige en geavanceerde functies om je boekhouding behoeften te voldoen.
  2. Wave Accounting – Gratis (met advertenties zichtbaar). Boekhoudsoftware kosten kunnen behoorlijk oplopen. En niet alle kleine bedrijven zullen profiteren van een betaalde dienst. In plaats daarvan, biedt Wave Accounting een gratis, cloud-gebaseerde accounting software die speciaal is ontworpen voor kleine bedrijven. In tegenstelling tot andere gratis accounting software programma’s die de mogelijkheden beperken, biedt Wave Accounting een uitgebreide set van boekhoudkundige functies, zonder een maandelijkse prijskaartje.
  3. Zoho Books – voor maar $ 24 per maand biedt Zoho Books alle basisfuncties die nodig zijn voor echt kleine bedrijven, evenals geavanceerde tools die meegroeien met jouw bedrijf. Bovendien, in vergelijking met andere boekhoudkundige software heeft Zoho Books de beste prijs voor al haar mogelijkheden
  4. Freshbooks – De meeste boekhoudkundige software producten hebben een mobiele app, maar niet alle apps zijn gelijk geschapen. Van alle boekhoudkundige mobiele apps is die van FreshBooks de winnaar in gebruiksgemak, uitstekende klantenservice, en voor het aanbieden van alle functies die kleine bedrijven nodig hebben om hun financiën te beheren onderweg. Je kunt kiezen uit vier plannen, te beginnen bij $ 9,95 per maand. Eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface.