Peelsprong
Recreation / Food

Geen taboe meer om tatoeage

Het zetten van tatoeages is niet meer weg gelegd voor alleen de stoere mannen onder ons. Het taboe is er een beetje af en meer mensen zullen beschikken over een tatoeage dan dat je zou denken. Maar niet iedereen is tevreden met het resultaat dat hen voor het leven op het lichaam is gegeven. Dit hebben zij vaak te danken aan henzelf. Mensen laten nogal vaak in een dronken bui een tatoeage zetten, daarnaast bestuderen zij de artiest niet genoeg die de tatoeage zet. Iedere artiest heeft namelijk een specialiteit, dit kan realisme zijn, zwart-wit, kleur, new school en ga zo maar door. Zet je een new school tatoeage bij iemand die gespecialiseerd is in realisme, dan kan je ervan uit gaan dat de tatoeage niet zo mooi wordt dan dat je heb bij iemand laat zetten die er wel in is gespecialiseerd.

Daarnaast heb je ook nog het fenomeen van artiesten die denken dat zij artiesten zijn maar dat helemaal niet zijn. Zij zullen de beste verkooppraatjes hebben en je maar al te graag als klant willen, achteraf zal je hier spijt van hebben want er zijn genoeg mensen die tatoeëren die helemaal niet kunnen tatoeëren. Het is daarom van belang om research te doen naar de artiest die je voor het leven tekent op je lichaam.

Tatoeages zijn blijvend, toch is er een optie om de tatoeage weg te laten halen, dit is niet geheel pijnloos. Sterker nog het doet meer pijn dan het zetten van de tatoeage. Een tatoeage verwijderen kan op een manier met een laser. Een tatoeage weglaseren kan bij verschillende klinieken. Ook hier is het van belang dat je je vooronderzoek doet. Ook hier is niet iedere kliniek goed, en te vertrouwen je wil natuurlijk niet dat je met gigantische littekens achter blijft. Voor het beste resultaat is het aan te raden om meerdere klinieken te contacteren zodat je een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden en de gebruiken binnen deze kliniek.

http://www.clinic63.nl/