Peelsprong
Image default
Recreation / Food

Scriptiebegeleiding bij online studies

Het volgen van online studies wordt steeds populairder. Verscheidene online aanbieders, zoals NCOI en LOI verzorgen volledige studies op afstand die na afronding geldige bachelor- of masterdiploma’s opleveren. Als onderdeel van deze studies moet elke student ook een scriptie schrijven. Waar studenten op een fysieke hogeschool een scriptiebegeleider krijgen toegewezen die ze live bijstaat, moeten online studenten het doen met vluchtige feedback en onpersoonlijk contact. Daarom bevelen wij aan: neem online scriptiebegeleiding van Scriptium.

 

Expertise voor elk vak

Het voordeel aan de scriptiebegeleiding van Scriptium is dat ze een scriptiebegeleider hebben voor elke studie en elk vak. Je kunt dus vanuit de NCOI en LOI gemakkelijk een scriptiebegeleider aanvragen. Scriptium zal je dan koppelen aan een begeleider met dezelfde achtergrond of vergelijkbare expertise. Een ander voordeel is dat de scriptiebegeleiders van Scriptium fulltime scriptiebegeleiding geven dus ze hebben ontzettend veel ervaring met scripties, scriptiestructuur en wetenschappelijk onderzoek. Ze hebben zo’n beetje elke hulpvraag en elk probleem al wel eens langs zien komen. Of het nu gaat om scriptiebegeleiding rechten of scriptiebegeleiding voor een andere studie zoals marketing, management, psychologie of kunstgeschiedenis, Scriptium helpt.

 

 

Scriptie nakijken

Als je geen tijd hebt voor scriptiebegeleiding, of misschien al in een vergevorderd schrijfstadium verkeerd, is het wellicht een beter idee om de scriptie te laten nakijken. Scriptium kan jouw scriptie na laten kijken  op taal, structuur en inhoud. Je kunt je document insturen via de website en zelf kiezen of je het wil laten nakijken op taal & structuur, inhoud of een combinatie van de drie diensten. Vervolgens kies je ook zelf wat de nakijktermijn is. Voor documenten met een woordenaantal onder de 5.000 heb je al een nagekeken versie terug binnen 20 uur. Voor documenten met een hoger woordenaantal hanteert Scriptium nakijktermijnen van 48 uur of 7 dagen.  Bij een taalcontrole worden alle spel- en taalfouten in het document gemarkeerd met behulp van de functie ‘wijzigingen bijhouden’. De structuurcontrole bekijkt ook zinslogica en informatiestructuur. De unieke inhoudelijke controle betreft het geven van feedback op de inhoud van de scriptie.

 

 

Engelse scripties

Als je een scriptie in het Engels moet schrijven voor je online opleiding, is dat geen probleem. Zowel scriptiebegeleiding als scriptiecorrectie wordt bij Scriptium in het Engels aangeboden. Scriptium kan jouw Engelse scriptie nakijken op taal, structuur en inhoud, net als ze doen met een Nederlands document. Je kunt kiezen uit correctoren die native speakers of English zijn, of juist Nederlands die over een heel hoog Engels taalniveau beschikken. Bij een inhoudelijke controle ontvang je de feedback in opmerkingen in de kantlijn in het Engels of in het Nederlands, afhankelijk van jouw voorkeur en de nationaliteit van de toegewezen corrector.

 

Contact met Scriptium

Voordat je jouw scriptie instuurt of een scriptiebegeleider aanvraagt, kun je contact opnemen om met een medewerker te spreken. Zij kunnen je heel gericht advies geven over welke vorm van educatieve ondersteuning het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie en hulpvraag. Je kunt een mail sturen naar info@scriptium.nl of de contactpagina bezoeken voor het telefoonnummer.

http://www.scriptium.nl/