Peelsprong
Recreation / Food

Spaanse eilanden en steden

Spanje is een land gelegen in he zuiden van Europa. Het land staat bekend als vakantiebestemming en is erg populair. Het land heeft een heerlijk klimaat en er zijn veel bestemmingen die bezocht kunnen worden. In de zomer is het er vaak goed vertoeven en biedt de middellandse zee een goede verkoeling. Ook heeft Spanje meerdere bestemmingen, zo heeft Spanje ook een aantal eilanden, deze eiland worden dan ook veel bezocht. De Canarische eilanden bijvoorbeeld, dit is een eilandengroep bestaande uit Tenerife, La Palma, Gran Canaria, Lanzarote en een aantal kleinere eilanden. Op deze eilanden is het weer vaak zeer aangenaam, dit komt door hun ligging, de eilanden liggen voor de kust van Marokko, waardoor het er vaak warm is en zelfs in de winter heerst hier een aangename temperatuur.

 Een vakantie Spanje Tenerife is daarom een vakantie waar u helemaal tot rust kunt komen. Door het aangename klimaat kunt u heel de dag bakken in de zon, ook is het mogelijk om erop uit te gaan. Er zijn veel bezienswaardigheden, dit komt doordat het eiland meerdere bestuurders heeft gehad door de eeuwen heen. Voor mensen die op zoek zijn naar cultuur en geschiedenis dan heeft dit eiland dit zeker te bieden.

 Spanje heeft ook een aantal grote steden, de vier grootste zijn Madrid, Barcelona, Valencia en Sevilla. Het is daarom ook mogelijk om een stedentrip te doen naar deze Spaanse steden. Elke stad heeft zo haar eigen geschiedenis en bezienswaardigheden, vaak is een aantal dagen deze steden bezoeken te kort, omdat er zo veel te doen is in deze wereldsteden. Zo zijn er tal van musea en heeft iedere stad hun eigen historische centrum. Ook kan er in elke stad genoten worden van het mooie weer, dit kan op de vele terrasjes en pleintjes. Een stedentrip naar één van deze steden is dan zeker aan te raden.

http://vakantiespanje.nl/