Peelsprong
Image default
Recreation / Food

Alle medewerkers tevreden houden

Als eigenaar van een bedrijf is het vaak moeilijk om iedereen tevreden te houden. Het is vooral lastig omdat een aanpassing in de organisatie of werkzaamheden niet voor iedereen voordelig kan zijn. Sommige medewerkers zullen het er niet mee eens zijn en dat maakt het dus moeilijk om precies in te schatten hoe de verandering zou aanpakken. Je kan elke medewerker individueel benaderen om er achter te komen wat deze medewerkers willen zien. Je kan ze ook vragen wat zij vinden van de huidige veranderingen binnen de organisatie. Het probleem in deze methode is het feit dat dit proces veel tijd inneemt. Deze kostbare tijd kan jij als eigenaar of manager veel beter gebruiken om je te focussen op andere werkzaamheden die het bedrijf nodig heeft.

Je vraagt je zeker af wat dan wel een goede oplossing is om de tevredenheid van jouw medewerkers te testen. Dit kan doormiddel van een zogeheten medewerkersonderzoek waar jij op een grootschalige manier al jouw werknemers kan bereiken. Het doel van dit onderzoek is jouw medewerkers de kans te geven om hun mening te geven over bepaalde zaken. Dit is dus ideaal om de tevredenheid van jouw medewerkers te meten.

Het voordeel van een grootschalig medewerkerstevredenheidsonderzoek zit dus vooral in het feit dat je tijd bespaart en dit onderzoek door experts laat uitvoeren. Een van de bedrijven die zich heeft gespecialiseerd in medewerker onderzoeken is Carrièrepoort. Gevestigd in Rotterdam maar dit bedrijf heeft kantoren door heel Nederland. Het is dus mogelijk om dit uit te besteden aan een externe partij. Wij raden dit zeker aan bij bedrijven zodat deze bedrijven zich kunnen richten op de juiste taken die naast de tevredenheid van de medewerkers van zeer groot belang zijn. Neem contact met ons op en lees de informatie op onze website. Wij hopen snel van waarde te kunnen zijn voor uw bedrijf.

http://carrierepoort.nl