Peelsprong
Image default
Recreation / Food

Aziatisch restaurant

 

Kom eens gezellig uit eten bij ons Aziatische restaurant in Elst. Eastern Plaza biedt vele verschillende hapjes en lekkernijen. Er zijn Japanse gerechten te kiezen en Chinese, ook Westerse voorgerechten en nagerechten kunt u nemen. De rijke verscheidenheid aan Oosterse wokgerechten biedt u dus een veelzijdigheid van de Aziatische keuken.

Als u graag wokken wilt is dat in ons Oosterse wokrestaurant mogelijk. Er zijn vele ingrediënten om uit te kiezen inclusief vele sauzen. Een warm buffet is beschikbaar voor de mensen die bijvoorbeeld rijst, bami, mihoen of nasi willen nuttigen.

Wat ook volop te verkrijgen is in Eastern Plaza te Elst zijn desserts en de vele nagerechten. Van lekkere ijzen tot chocoladefonteinen. Jong en oud kan er niet genoeg van krijgen. Verder zijn er nog andere zoete lekkernijen bij ons te verkrijgen. In de Kidsplaza kunnen kinderen overigens terecht waar ze koekjes kunnen bakken en films kunnen kijken. Als u dus een geslaagde avond wilt gaat u naar Aziatisch wokrestaurant Eastern Plaza in Elst.

Wokken en buffet

U kunt zich in ons Aziatische restaurant tegoed doen aan vers klaargemaakte wokgerechten. Een chef bereidt de ingrediënten die u heeft uitgekozen in een passende saus naar keuze. Er zijn wel twaalf verschillende woksauzen waarin uw maaltijd bereid kan worden. Deze kunnen pittig zijn, maar ook zoet van smaak, zacht of zuur.

In ons Oosters wokrestaurant kunt u tevens terecht voor een warm buffet. Daarbij kunt u Baby Pangang bestellen, Kantonees speenvarken, gepaneerde zalm en bijvoorbeeld ook gepaneerde kip. Hierbij kunnen lekkere Japanse of Chinese sauzen bij worden geserveerd met onder andere knoflook- en barbequesaus. Als basis wordt er rijst bij gekeken en voor de liefhebber is er nasi, bami of mihoen. Indien u graag veel keuze hebt wanneer u buiten de deur gaat eten kom dan naar ons Oosterse restaurant in Elst.

Desserts en nagerechten

De desserts en overige nagerechten die ons Aziatische wokrestaurant Eastern Plaza aanbiedt zijn vele verschillende soorten ijs. Het is luxe Italiaans ijs met wel 18 verschillende smaken. Verder is er slush puppy, zoete ambachtelijk geproduceerde hapjes en meer. Zo kunt u onze 3 chocoladefonteinen gebruiken en de warme chocolade combineren met lange vingers, krokante koekjes, stroopwafels, spekjes en nog veel meer. Kom dus naar ons Aziatische restaurant te Elst en ga een heerlijk avondje uit eten.