Peelsprong
Image default
Recreation / Food

Feestlocatie omgeving Arnhem

Bent u op zoek naar een leuke feestlocatie in de omgeving van Arnhem? Voor een verjaardagsfeest of bedrijfsfeest binnenkort en heeft u nog geen idee waar dit georganiseerd kan worden? Het is niet eenvoudig om buiten een restaurant om met een groter gezelschap een feest te organiseren die ook een besloten karakter heeft en waar uw gasten zich ook thuis voelen. Wanneer u bovendien ook specifieke wensen heeft t.a.v. de locatie of de invulling van het feest zelf is het belangrijk om ook alle mogelijkheden goed de revue te laten passeren. Een feestlocatie in de omgeving van Arnhem is echt lastig te vinden. Neem gerust een kijkje hier op de site: https://www.bijwellingduiven.nl/feestlocatie/arnhem/.

Bij welling heeft de gouden combinatie

Bij een feest hoort natuurlijk een goede ruimte maar ook de faciliteiten als muziek, eten en drank. Bij welling heeft een unieke locatie die bovendien tot feesten met 300 man nog steeds een besloten karakter heeft waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Met een uitstekende centrale ligging en goede bereikbaarheid is deze moderne feestlocatie een echte aanrader. Naast een uitstekende keuken met heerlijke gerechten is er een speciale VIP ruimte waar op verschillende manieren een feest georganiseerd kan worden. Naast een bar is er een grand café en restaurant aanwezig.

Ook zakelijke feesten

Naast de particulieren markt kan ook de zakelijke markt bij welling de accommodatie benutten voor een bedrijfsfeest, evenement of vergadering. Met moderne audiovisuele hulpmiddelen kan er een professionele presentatie worden gegeven en er is standaard Wifi aanwezig voor alle medewerkers die een laptop meebrengen. Hierdoor is het een multifunctionele VIP ruimte waar ook gerust een bedrijfspresentatie kan worden gegeven. Wanneer u zelf een eigen invulling wilt bespreken is er een speciale eventmanager beschikbaar die u goed kan adviseren. Een bedrijfsactiviteit kan prima worden georganiseerd op deze mooie locatie in de directe omgeving van Arnhem.

https://www.bijwellingduiven.nl